Monimoni,E-lona,Moriam gratki dla Lenki,Laury, Maury :-)
padłam jak o tym przeczytałam, zresztą nie tylko ja ... buahaha
Lady u Ciebie też córcia pomysłowa :-)
Makuc moja tez raz tak siedziała i M. się nią zajmował wchodzę do pokoju a ta z końcówką od zasilacza ...........na szczęście nie była w prądzie, ale jakby była .............. i powiedziałam mu, że ma uważać jak się Zuzkiem zajmuje. I oczywiście pomyslałam sobie o sytuacji odwrotnej i wtedy na bank bym zj.............ę dostała. Szkoda, że ja tak nie zawszę potrafię ehhh
Efa tylam słoneczko i przykro mi, że małża tak wyrowali i trzymam kciuki, zeby Tobie wyszło i jemu też o widzisz może SUGAR(super, ze jestes) coś wymyśli?
To chyba tyle.....
edit: Rysia awaria neta , ale teskni bardzo
A moja starsza eksperyment zrobiła i sie kupą wysmarowała, co za smród, myślałam że umrę, ciekawa jestem czy młody tez tak mi zrobi kiedyś, oszaleć idzie.
padłam jak o tym przeczytałam, zresztą nie tylko ja ... buahaha
Lady u Ciebie też córcia pomysłowa :-)
Makuc moja tez raz tak siedziała i M. się nią zajmował wchodzę do pokoju a ta z końcówką od zasilacza ...........na szczęście nie była w prądzie, ale jakby była .............. i powiedziałam mu, że ma uważać jak się Zuzkiem zajmuje. I oczywiście pomyslałam sobie o sytuacji odwrotnej i wtedy na bank bym zj.............ę dostała. Szkoda, że ja tak nie zawszę potrafię ehhh
Efa tylam słoneczko i przykro mi, że małża tak wyrowali i trzymam kciuki, zeby Tobie wyszło i jemu też o widzisz może SUGAR(super, ze jestes) coś wymyśli?
To chyba tyle.....
edit: Rysia awaria neta , ale teskni bardzo