reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc u mnie z usypianiem Laury tez sa komedyje i czasem po prostu sie poddaje w dzien. Wczoraj w nocy przy butli uspiala, a jak ja wlozylam do lozeczka to takiego powera dostala, ze ponad godz szalala i zasnela po 22.00.

Doris nie dam sobie rady ;-) czesc Mareczku buahahahahahah ............a i wiem co się dziś moich słówek czepiasz co ??pytam się
Kroma zainteresowałaś mnie pracą małża Twojego.............no i jak tam @. jutro lekarz??

E-LONA ja momentami też się poddaję i czekam, aż sama podnie ale dzisiaj wojowałam i to ostro. Co do nocek to u nas podobnie; podczas kąpieli usypia, marudzi, oczy jak u królika a po odłozeniu do łóżeczka opcja "power" się włącza i coś w stylu "maatka oszalałaś?? jaaa i spanie? no weeeee" :/

Doris czemu się z nie umówiłaś z gościem?
E-lona moja wczoraj też problemy po butli wieczornej robiła, ja wyszłam z pokoju bo mi się ciśnienie podniosło, a małż ze stoickim spokojem wkroczył do akcji i po 10 minutach Oliwia padła...(stwierdził że potrzebowała pogłaskania po rączce) ale chyba nie mojego :-/ w dzień jakoś ma mniejsze problemy z zaśnięciem. Wieczorem pewnie odreagowuje cały dzień, dużo nowych wrażeń.

Ostatnia edycja:
E-lonko,Makuc prawdopodobnie usypiacie za późno tzn. przegiapiacie moment w którym trzeba było uspać. My też czasem ja chcemy przetrzymać i przegiapiamy moment uspania i wtedy jest jazda jak u Was

edit:
Kania ide na spacer i jeśli jakiegoś gołąbka spotkam to mu zapakuję zupke dla Was i wyślę ..

Ostatnia edycja:
DORIS trzeba bylo z nim jakiś interes obgadać i swój nr. konta podać :-D

Alice blanocia. uffff.

no gdyby zaczął w stylu "Mareczku mam dla Ciebie kasę" to zaraz bym podjęła wyzwanie i podała 'własciwy nr kont' :-D

Doris czemu się z nie umówiłaś z gościem?
E-lona moja wczoraj też problemy po butli wieczornej robiła, ja wyszłam z pokoju bo mi się ciśnienie podniosło, a małż ze stoickim spokojem wkroczył do akcji i po 10 minutach Oliwia padła...(stwierdził że potrzebowała pogłaskania po rączce) ale chyba nie mojego :-/ w dzień jakoś ma mniejsze problemy z zaśnięciem. Wieczorem pewnie odreagowuje cały dzień, dużo nowych wrażeń.

a czy ja widzę przez telefon jak gość wygląda? Co sie będę w ciemno umawiać , a jak to gośc w stylu "skocz po wino"?

E-lonko,Makuc prawdopodobnie usypiacie za późno tzn. przegiapiacie moment w którym trzeba było uspać. My też czasem ja chcemy przetrzymać i przegiapiamy moment uspania i wtedy jest jazda jak u Was

hahaha rozwaliłas mnie :-D

SARISKA najprawdopodobniej tak właśnie jest...
DORIS znowu z SARISKI ziejesz? :-p [p.s postman dalej ni dotarł :wściekła/y:]

u mnie na bank tak jest jak pisze sarisa , tylko ja się zapytuję czy dzieć nie może poprostu poinformować ,ze chciałby sie już połozyc? A tak to ja nie wiem , czy moze ma mokro, spac albo jesc mu sie chce , albo marudzi bo chce się bawić , albo wlasnie nie chce. A moze zęby mu dokuczaja , albo ma skok ;-). Gdyby ładnie powiedzial : mamo chcę spac- nic więcej . Wystarczą te trzy proste słowa to nie byloby problemu.

reklama
Do góry