reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona ja nie dość, że mam posprzatane i to i ugotowane ;-), ale fakt dziś tylko botwinka .... i tzrymam kciuki za zmiany u małża
Kasis super, ze jestescie :) i gratki kolejnego zębolka :-)
Doris no wypadało wypadało pogadać, a kawał 1 klasa ;-)

gdzie jest MALAMI, ROXANKA, CZARODZIEJKA?

reklama
Makuc niestety awaria ale ja już kończę pracę na dziś więc mam ich dalekoooo w poważaniu....D. należy mu się niezły OPR, za to Oliwka dziś powspinała się w kuchni na drzwiach kuchenki gazowej i mi kurek odkręciła :-( no i jak tu spuścić ją z oka???????
Doris było stosunkowo gorącooooo, a nocka w "normie" czyli z pobudkami...
Efa może rzeczywiście to nie przez zęby jak Sarisa z Makuc napisały, obserwuj, moja przy ząbkowaniu nigdy nie wymiotowała a kupki były rzadkie ale nie biegunkowe.
Sarisa dużo masz tej botwinki? może podeślesz krakowskim gołębiem do Krosna ;-)

Idę pichcić coś dla Niuni, póki jej nie ma, ale namiętnie będę Was podczytywać :-)

Ostatnia edycja:
Makuc jedyna rada na D. to odciąć prąd w domu ................... :(
i wyrzucić komputer przez okno, bo gotów jakieś alternatywne źródło zasilania sobie znaleźć...
DORIS ładowarka do telefonu? też baardzo "bezpiecznie" :dry:
KANIA teraz to my oczy wokoło głowy mieć musimy.

Ostatnia edycja:
i ja się właśnie zastanawiam co jest takiego ciekawego w tych wtyczkach .

P.s a juz wiem NICE nam się tez gdzieś zapodziała ??

Ostatnia edycja:
i wyrzucić komputer przez okno, bo gotów jakieś alternatywne źródło zasilania sobie znaleźć...
DORIS ładowarka do telefonu? też baardzo "bezpiecznie" :dry:
KANIA teraz to my oczy wokoło głowy mieć musimy.

ale mój J. nic w tym złego nie widzial. Mówił ,ze to go nie popieści. No i wtedy mialam ochotę mu tą wtyczke włożyc głęboko w d* :-D

i ja się właśnie zastanawiam co jest takiego ciekawego w tych wtyczkach

a juz wiem NICE nam się tez gdzieś zapodziała ??

zabrzmialo jakby NICE była wtyczką :-D

NAT pisala, że NICE gdzieś wyjechała:) [do rodziców? dziadków? nie pamiętam :/]

DORIS bez kitu tak to zabrzmiało :cool2: co do J. to ciekawe czy sam by był na tyle odważny, żeby końcówkę od ładowarki w buzi trzymać :confused::baffled:

odnośnie wtyczek to nie wiem. Bo długie i czarne? albo hmmm może że zakazane?

* od 30 min. próbuję lulać alutka. ciekawe jak długo jeszcze :confused:

Ostatnia edycja:
witam się i ja

ja byłam w urzędzie pracy, odbębniłam i zapisałam się na kurs coś w temacie Efy Mena Telemarketer, mój M zatrudnia telemarketerki i w sumie mogłabym mu dzwonić, ale ja się boję tego jak ognia, już kiedyś dzwoniłam i miałam po dniu dosyć.
Efa- wiesz twój M ma dobry fach i dobrze prosperujący, i dziwię się że takie śmieszne pieniądze zarabia, to są złodzieje, teraz Telemarketing przeżywa boom, niech sam coś otwiera, opłaci mu się, firmy małe takie jak mojego M szukają telemarketerek przeszkolonych, ale jest ciężko, M ma jedną, ale się boi że się dziewczyna wypala, a szuka innej i nie mają doświadczenia, a z firm zew. to chcą takie pieniądze za dzwonienie, że hoho.

Zaraz co ja miałam na myśli

Monimoni,E-lona,Moriam Gratulacje dla Bobków małych i zdrówka dla nich.

a odnośnie tych ładowarek to można się nieźle sparzyć. U na s w Gw baba odłączała ładowarkę do Noki i ją tak popieściło, że ma spaloną część głowy, a przez głupotę bo miała mokre włosy i wilgotne ręce.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chyba mam głos jak stary chłop, bo mi gośc wlasnie do biura zadzwonil i pomimo mojego przedstawienia się. Powiedzial do mnie "cześć Mareczku" - :-D. To nic ,ze Mareczek ma 60 lat i jest wiceprezesem w Warszawie.

Do góry