reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
margeritta- to się dogadałyśmy, ja też mogę być nawet sprzątaczką ale z pensją prezesa takiej spółki jak twoja :)
Natolin- ta witaj w klubie strachowiczów, ja też mam dziwne myśli w nocy jak M nie ma i wszystko sprawdzam czy zamknięte i w ogóle bym nie spała tylko czatowała.

EFA każdy się czasem wygadac musi:) a tak serio to nieźle wyrolowali Twojego Tomka :wściekła/y: jakoś nie wierzę, żeby nic nie zarobili. Oby Wasze marzenia o lepszej pracy spełniły się jak najszybciej! i wiesz boli mnie, że niby pisze się, że pieniądze szczęcia nie dają ble, ble ble a tu zobacz - nie masz pieniędzy to na dobra sprawę nie masz nic, bo nawet będąc najszęśliwszą rodziną na świecie, nie mając pieniędzy - nie możecie razem mieszkać :-( masakra jakaś! tulam bardzo bardzo mocno i z calego serducha życze Wam poprawy sytuacji materialnej!

poza tym NAT rzeczywiście jakos tu dzisiaj pusto i smętnie :-(

Ostatnia edycja:
Najgorsze jest to, że i ja mogłabym zarabiać. Ale temat jest tak kontrowersyjny, że niektórzy by mnie zlinczowali. Mam kilka sukcesów na swoim koncie, a przez to, jak ludzie reagują, nie chcę napisaC :*(

EFA każdy się czasem wygadac musi:) a tak serio to nieźle wyrolowali Twojego Tomka :wściekła/y: jakoś nie wierzę, żeby nic nie zarobili. Oby Wasze marzenia o lepszej pracy spełniły się jak najszybciej! i wiesz boli mnie, że niby pisze się, że pieniądze szczęcia nie dają ble, ble ble a tu zobacz - nie masz pieniędzy to na dobra sprawę nie masz nic, bo nawet będąc najszęśliwszą rodziną na świecie, nie mając pieniędzy - nie możecie razem mieszkać :-( masakra jakaś! tulam bardzo bardzo mocno i z calego serducha życze Wam poprawy sytuacji materialnej!

łączę się z tobą z wypowiedzią :-)

EFA oj tam od razu zlinczowali:) mnie caly czas baaardzo zastanawia co to za "fucha", że az tak kontowersyjna byc może i takie emocje u niektórych wywołuje

KROMA :)*

MAKUC mądrze napisałaś. Pieniądze szczęścia nie dają w tym sensie, że się za nie nie kupi rodziny, miłości.
KROMA no ja też wszystko sprawdzam i w ogóle koszmar jak muszę sama być na noc w domu.
na szczęście rzadko to się zdarza.
EFA pod tym względem może faktycznie lepiej pisać na zamkniętym takie różne rzeczy.
intrygujesz mnie z tą pracą, nie wiem o co chodzi, więc nie mogę się wypowiadać, ale jeśli możesz pracować i chcesz to ja bym olała co myślą inni

Efa- mnie też intrygujesz, kusicielko, ale mi się jedno kojarzy, ale już pisałaś to nie to, nie ma jak to chcieć wiedzieć i się nie dowiedzieć, ale jak masz z tego kasę to się ciesz, a inni niech sobie gadają, a ty rób swoje.

Natolin- ja mam tak od dziecka, kiedyś spałam z kijem po poduszką. Chowałam lalki bo myślałam, że wstaną i mnie uduszą i lusterka bo się Candymana naoglądałam. :-)

reklama
Do góry