reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ika ja nie daję dwóch dań. Chociaż czasami jest tak,że Franek je...dwa obiady. Jak nie zdążę zrobić obiadu dla nas,to Franek zje słoiczek. Jak już mamy obiad,to nie mogę nie dać mu ziemniaczków i innych rarytasów z mojego talerza:-)

reklama
IKA u nas też nie ma mowy o dwóch daniach
DOBRANOCKA koniecznie do lekarza! zdrówka dla Justysi!
EMILIAB gratki ząbkowe
HAPPYBETTI no to podziwiam Was za takie porządki, bo gdybym ja się za takie wzięła to by pewnie minimum tydzień trwało

HAPPYBETTI no to podziwiam Was za takie porządki, bo gdybym ja się za takie wzięła to by pewnie minimum tydzień trwało
to tak jak i u mnie ;-):laugh2::rofl2:

poza tym właśnie sobie o RYSI pomyślałam. Ciekawe jak tam u niej i jej siostry?

Ostatnia edycja:
Emiliab gratki ząbkowe dla Franka
Dobranocka tulaski dla Justysi. biedactwo
u nas 2 dania na pewno wejdą. heh. Agusia śpi a ja jestem padnięta....

ja ostatnie trzy dni nad morzem zamierzam przystopować, bo będę się bała wejść na wagę po tych wakacjach :-/

Jestem ... makuc speszyl 4 u :*
ale humoru u mnie dzisiaj brak ... wściekła jestem bo wszystkie dzisiejsze plany wzieły w łeb :wściekła/y: przez piepr.... pogode :wściekła/y: rano świeciło piękne słoneczko i poszłam do łazienki się kąpnąć i troche ogarnąć, a jak już wyszłam to po słońcu nic nie zostało :no: a w zamian niebo było całe czarne, rozpadało się, grzmiało i błyskało i tak do wieczora, a teraz jak na złość znowu jest słońce :dry: generalnie cały dzień w domu, taki jakiś nijka buuu... :-(

makuc
, a wam się udało wybyć do tego ogrodu botanicznego ? mam nadzieje, że miło spędziliście czas :tak:

ROXI takie nocki to się rozumie. Może etap sennego lamentowania Ptysia z dniem wczorajszym w zapomnienie poszedł? co do ziemniaków przed snem to zaufaj mi, że lepsze to niż czekolada + cola. D. się wczoraj tak tym załatwił, że pół nocy zamiast spać to w wiadomemiejsce biegał i jęczał :eek: film natomiast nie zając. Zawsze możeczie go np. dzisiaj obejrzeć tylko tym razem radzę wcześniej zacząć, żeby znowu powtórki z rozrywki nie było :rofl2:
no i jako wers ostatni:
POZDROWIENIA od rodziny K. dla K. rodziny i udanego dnia :happy2::tak::-p [spadam na zamknięty oczy swe nacieszyć]
1) oby oby, ale to chyba zbyt piękne żeby było możliwe ;-)
2) uuu to się twój D. struł ... ale za to że ty ciągle przez niego zły humorek masz to wcale mu nie współczuje :-p
3)taki właśnie mamy plan, więc zaraz zmykam coś oglądnąć :-)
a tak poza tym to te fotki co wstawiłaś to z mieszkanka robiłaś ? bo niezły widoczek, które to piętro ?
no i jak Alutek, mam nadzieje że śpi snem kamiennym i to do rana ;-) a jak te jej krostki, troszke lepiej ? smarujesz czymś ?

kroma, ciesze się, że już lepiej i masz znowu apetyt, ale teraz uważaj cobyś powtórki z rozrywki nie miała ;-) no a z @ to lepiej idź do lekarza bo to cosik nie teges chyba :eek:

Alicja, super, że grillik udany :-) no i życze żeby rozłąka była jednak króciutka :tak: i ja też się czasem zastanawiam jak te chłopy bez nas by funkcjonowały, mój to czasem beze mnie jak bez ręki :-D

a ja nie mam prawa jazdy i nie czuje się uziemiona, i tyle ile przez te 9 miesięcy miejsc zjeździłam to chyba nigdy nie zjeździłam
komunikacją miejską :szok: ja to bez auta jak ryba bez roweru ;-) a komunikacje miejską w wawie to najchętniej omijałabym szerokim łukiem, niestety czasem trzeba, ale ciężko to znosze, a już z dzieciem to wogóle jakaś porażka :no: tylko ja przyzywczajona do auta bo chyba się nie zdarzyło, żebyśmy nie mieli żadnego odkąd byłam dzieckiem ;-)
a co do chrupek kukurydzianych to raczej nie jest to zbyt tucząca przekąska, więc jak mu smakuje to bym się nie przejmowała :-)

Wszyscy dookoła śmieją się, że skoro jestem córeczką taksówkarza, to samochód mam we krwi :-D Cóż jeździć, jeżdżę, chociaż wolę być wożona. Przez pierwsze kilka lat miałam fazę na auto, ale szybko mi przeszło. Nie wyobrażam sobie natomiast życia bez samochodu ...
no to mamy coś wspólnego :-) u mnie tak samo, a na prawko zapisałam się już jak miałam 17 lat, tak mi było śpieszno ;-) w ciąży też długo jeździłam, ale odkąd urodziłam to jakoś nie było okazji bo zawsze mąż prowadzi a ja z małym na tylnej kanapce się relaksuje :cool2: no i przez to teraz mam lekkiego stresa jakbym miała z Ptysiem gdzieś jechać, sama to luz ale z nim to jakiś strach mnie ogarnia :unsure: jeszcze wczoraj masakryczny wypadek widziałam i mi się spotęgowało :baffled:

efa, aż chłodem zawiało ... taki przeciąg zrobiłaś :-p napisz co u was, jak Oluś ? wy jeszcze w Bydzi ?

margerrita, to życze wygrania w totka, coby auto zmienić ;-) mi też by się przydało :tak: no i współczuje @, ja pierwszą od 01/2010 dostałam teraz w boże ciało, oj można się odzwyczaić ;-)

dobranocka,
zdrówka dla Justysi i kciuki za jutrzejszą wizyte u lekarza!

ika,
u nas też dwóch dań niet i jakoś sobie tego jeszcze nie wyobrażam ;-)

emiliab, gratki dla Frania nowego zębolka :-)

ciekawe jak tam doris, mam nadzieje, że wypad w góry się udał :-)

Uciekam bo mąż już pośpiesza, miłego wieczorku życze :-)

Jutro pochwalę się 4-tym ząbkiem. A tereaz jest masakra, wiuęc kochane wybaczcie, że przeciąg robię :(. Błagam Was wszystkie o wyrazy współczucia i naprawdcę szczere kciuki, bo u nas skoki przebiegają "książkowo", czyli jutro zaczynamy następny 41,5 tyg. aż do 46 tyg! Ja si nawet nie zdążę pozbierać po tym ząbkowaniu...

a oto piątkowa burza nad lublinem - ale widoki :happy2:

Piękna! I groźna. Takie lubię. Ale tylko gdy bezpiecznie siedzę w domu.

wy tak o @ no i co poszlam do tolaty i co @@@@ ostatnia byla w styczniu 2010 i wcale mi nie do smiechu, bo dodatkowo prawie nie mam pokarmu a Patryk mm gardzi, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
Moja ostatnia @ była w 12.2009. I karmię, a Olek nienawidzi mm. Nie jestes sama, kochana.

dobranocka, współczuję. Idę właśnie po moje rozgorączkowane, rzygające (przez zęby) nie mogące spać dziecię....

reklama
Do góry