Z okazji poniedziałku:

za oknem pochmurno i zapewne niebawem zacznie padać, więc na przekór aurze witam się słonecznie i radośnie.
Alutek wczoraj o 18 dawno wykąpana i najedzona spała i to byl mój największy błąd, gdyż o 3 mieliśmy pobudkę pt "
Helloł, nowy dzien już nastał. Czas na zabawę"

po godzinie udalo nam się ja jakimś cudem ululac ale sielanka nie trwala dlugo, gdyż po 5 znowu zwarta i gotowa po swoim łóżeczku piszcząc raczkowała.
ELWIRKA cieszę, się że chrzciny udane i że Oli podczas mszy grzeczna [czyt. śpiąca] była. Szkoda tylko, że teście się nie pojawili.
DZIULKA, EMIŚ moim zdaniem każda dieta stosowana z głową jest bezpieczna. Osoba podatna na problemy z jedzeniem nawet stosując zasadę MŻ może sobie zdrowie zrujnować. Także dietom mówimy zdecydowane tak ale tylko z umiarem. Poza tym zgadzam sie z tym co napisała
ANIAWA. Chcąc stosowac zdrowa i bezpieczną dietę trzebaby bylo chodzić regularnie do dietetyka, mieć specjalnie dobrany jadłospis itp. a mało kogo na to stać
ANIAWA
Przez minione trzy nocki, przez te jego histerie zjadał po 4 butle na dobę, zamiast dotychczasowych 2-3
:
u Was butla a u nas cyc i cyc i oszaleć można. Obiadki niet, kaszka wczoraj też była niet. nie mówiąc juz o owsiance, kleiku ryżowym czy kaszy mannej
SARISKA do botanika nie dotarliśmy, gdyż stwierdziliśmy, że jest za gorąco na inne spacery niż te w cieniu [mój termometr pokładowy wczoraj przed naszym wyjściem ponad 30C wskazywał

]. Udaliśmy się, więc w chłodniejsze tereny a ogrod botaniczny przy nieco chłodniejszej aurze zaliczymy. Piszesz, że z M. nie tenteges? ech. U nas po rozmowie zdeka lepiej sie zrobiło. Ale i tak ciągle coś zgrzyta... ooo i kafelki znaleźliście? super! może zaklepcie sobie te w raize czego a prostokątnych poszukajcie jeszcze? do kiedy musicie decyzję kafelkowa podjąć?
HAPPY WOW ale porządki uskuteczniliście. W tym momencie baardzo żałuję, że nikt teleportacji jeszcze nie odkrył

u mnie sajgonarium jakich mało i weny na sprzątanie tak dla odmiany tez brak;-) a po solidną burzę do LBN zapraszam. Ostatnio ich u nas pod dostatkiem.
i na koniec suwaczkowe życzenia dla:
Mamyagusi,Elusi,Moni,Pszczylaszczki,Uski oraz ich Szkrabików