reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe, nie porażka, a już na pewno nie Twoja! Z tego co piszesz żadna w tym wszystkim Twoja wina. Samo życie...

Aniawa, z tym wyjściem na dwór przy trzydniówce to się zastanawiam, bo to przecież wirusowe, dziecko z gorączką i strasznie osłabione - wiec praktycznie złapie wszystko z czym się spotka... A nie chcę po trzydniówce leczyć jej jeszcze przez miesiąc z innych paskudztw. Dlatego spękałam dzisiaj...

reklama
Agusia śpi. padła w 10 min i zjadła całą butlę mleka przed zaśnieciem. a teraz może z małżem jakiś film sobie obejrzymy:-)
emliab jestem w II fazie. I robiłam 4 dni i schudłam tylko 0,5kg. ogólnie jestem 5 tyg na diecie.

emliab jestem w II fazie. I robiłam 4 dni i schudłam tylko 0,5kg. ogólnie jestem 5 tyg na diecie.

To mało schudłaś w I fazie. Ja schudłam chyba 4 kg. Teraz,od 2,5 m-ca nie jestem na diecie,ale od poniedzialku zaczynam znowu I fazę. Ciekawam,ile tym razem mi zleci:-)

Ach... zapomniałam powitać naszą Alicję. Kochana,cieszę się,że masz męża przy sobie,że mąż ma pracę,że Isia sie rozwija. A te niedogodności? To pikuś(pan pikuś;-)). No i cieszę się,że jesteś z nami:tak::*

ja też nie jadłam żurawinowego ciasta
DOBRANOCKA zapytałam o urlop Twojego męża, bo zdziwił mnie ten ogrom rzeczy, które musiałaś zrobić po przyjeździe. Jak ja byłam w ciąży to po powrocie z wakacji wszyściutko zrobił mąż mimo iż nie miał już urlopu po powrocie i wrócił wprost do pracy. A Ciebie jeszcze brzuch bolał...
ROXANNKA i jak fontanna Ci się podobała? Mi się podobała, chociaż tego pokazu wieczornego nie widziałam jeszcze :-(

LADYGAB jutro ide po kij w takim razie. Może to coś da skoro rozmowy nie skutkują :confused: jak nie prośbą to groźbą [tak to się mawia?] a teście przez przypadek krzywde Ci tym fletowym zakupem zrobili widzę. Moge się założyć, że to ulubiona zabawka Zosi przez najbliższe dni będzie. Może teraz im powiedz, żeby do zestawu stopery dla Ciebie przyniesli? ;-)
EMIŚ skoro Twój mąż z Panią Wareczką w romans się wdał to i Twoj Pan Tyski jest w pełni uzasadniony :-D aaa i mam nadzieję, że szybko zęby u Franka się pojawią, bo ileż moga się takie szkraby przez nie męczyć? :-(
NAT a Ty na jak długo nad morze wybyłaś?

Alutka blanocia. Ja przed kompem. D. przed kompem. Czyli rodzina K. i jej standardowy wieczor...

Natolin, ja już tak mam że wolę wszystko sama zrobić, bardzo to lubię, a M. zajmował się wtedy Justyną, więc też nie siedział bezczynnie :-)

Witam sie znad szklaneczki ballantinesa z pepsi ;-):-)
Zaraz poczytam co tam naprodukowalyscie ale zanim to zrobie powiem,ze moje dziecko mialo dzis taki swietny humor caly dzien!!Smial sie prawie caly czas :-D.Zreszta wszyscy mielismy udany dzien.Bylismy na zakupach i kupilismy duzo fajnych rzeczy:tak:
Pogoda dopisala,w naszym "wspanialym"miescie z okzaji codorocznego jakiegos tam swieta (zwanego glomma festivalen-glomma to rzeka),bylo tyle ludzi,ze trzeba bylo sie przecpychac:szok::shocked2: wesole miasteczko,namioty z *******ami do kupienia itd.
I bardzo dobrze sie czulam w takim tlumie(dla odmiany) i moglabym tam siedziec caly dzien!!!! Zreszta juniorek widac tez bardzo lubi tlumy ludzi bo tak zacieszal caly czas ,ze nie moglismy wytrzymac z niego

Hej
Jestem,ale jakby mnie nie było;-) Od czasu do czasu uda mi się coś poczytać,ale nie mam za bardzo jak.Jest u nas małża synuś,no i siedzą znowu panowie na zmianę przy komputerze.Ja nic nie mówię,bo nie mam w sumie nic przeciwko,ważne,że dziecko się dobrze bawi i robi to co lubi najbardziej.Tym sposobem zajrzę do Was na dłużej dopiero po weekendzie.:tak: U nas ok wszystko,mały ładnie staje i stoi na prostych nóżkach i uparcie ćwiczy nową umiejętność,patrzy tylko za co by się złapać i podciągnąć.A ja wczoraj miałam babski wieczór i było zajefajnie! Same baby,zimna wódeczka,farbowanie i układanie włosów,pogaduchy do późna a na koniec obejrzałyśmy jeszcze w nocy film "Paranormal Activity"-w końcu się odważyłam zobaczyć ten film,nawet fajny.:-)
A teraz wybaczcie,ale musze już ustąpić miejsca:-D
Buziaki

Witam wiczorkiem:-)
Ida, ulisia zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!
dobranocka zdrówka dla Justynki!!!
kroma oby te sensacje żołądkowe szybko minęły!!
dawidowe przytulam:*
makuc u mnie wiczór podobny ja przed kompem mąż przed tv gra;///
sheeney stukam się swoją szklaneczką bo piję dokładnie to samo:))
Roxannka gratuluję Patryczkowi nowych umiejętności...jak Wera nauczyła się siadać to ciągle tylko siadała:-)
Kania oby Oliwce szybciutko ząbek się przebił
aniawa apetyczne ciasto:)
czarodziejka zazdroszcze babskiego wieczoru.....mi aż wstyd się przyznać ale odkąd niuńka się pojawiła to ja nigdzie jeszcze wieczorem nie wyszłam a czasem chciałoby się troszke odreagować

A my dziś byliśmy u teściów na grilku byli też moi rodzice i nawet miło było:) A jutro jak będzie ładna pogoda to nad jeziorko pojedziemy:)
Dziewczyny z Gorzowa gdzie jezdzicie nad jezioro? bo my czasami zajeżdżamy do Pszczewa koło Międzyrzecza?

reklama
Znowu jakos malo do czytania....

Kania gratulujemy Oliwce gornej perelki!:tak: Docztalam,ze jednak nie....ahaa

Roxanka ja tez jestem dumna z kazdej nowej umiejetnosci malego Tomka :-)

Alicja fajnie,ze jestescie razem w nowym mieskanku ino i super,ze maz ma prace ,takze te wyjazdy to pikus teraz;-)

Dziulka Aniawe moj Tomek umie sprzatac i nie trzeba mu nic mowic,gotuje raczej ja ze wzgledu na to,ze wole po swojemu i zawzsze robie szybciej.I naszcescie moj Tomek nie gra w gry komputerowe!!co bardzo mnie cieszy

Dawidowe ja sie wcale nie dziwie ,ze Ci zle ale dla mnie JESTES MEGA BOHATERKA!!!!!! Ja bym nie dala rady sama ze wszystkim tak jak ty i juz dawno bym sie zalamala takze naprawde bardzo Cie podziwiam

Makucku a Ty odrazu ludziom drinki proponujesz...nO wiesz ;-):-D:-p
Sposob na faceta??Jak znajdziesz jakis dobry to powiedz:-D

Dobranocka wspolczuje trzydniowki bo my tez ja mielismy.I wystarczylo mi ,ze maly mnie parzyl w nocy.A na dworze bylismy(skoro nie ma innych objawow to why not) i przynajmniej bylo mu chlodniej

Nie ma nikogo :-( No to ja tez uciekam

Ostatnia edycja:
Do góry