paolcia84
Fanka BB :)
Witam się pięknym słoneczkiem!!
Nocka nawet udana. Podałam Julci syropek na kaszelek i spała do 5 pobudka na mleczko i jeszcze do 7 dospała :-) także luuuzik!
Wczoraj już mi się nie chciało przyżądzać tego łososia, więc będzie dziś na kolację! Małżyk w pracy wróci o 20 więc będzie jak ulał. Do tego rano małż mi już kupił 2 despe i cytrynke
Ida,ulisia gratulacje suwaczkowe dla Was oraz dla Miśki i Marcelka
happybeti słodkie przezwisko "goloneczka" ale Amelka wolałaby pewnie laseczka
No i gościu w parku niezły
bym się go chyba bała 
Kania dziękuje, z Julcią już lepiej i tak jak Roxannka pisała u nas w dzień też nie widać po niej choroby, gorzej jest w nocy! Roxi zdrówka życzę! Aha! Fajnie, że Oliwka ma już górne zębolki!
gratki, jeśli tak 
dziulka no, to faktycznie możesz się wkurzać! Normalnie leniuch się z małża zrobił! Trzeba go troszkę przekierować
I dobra rada na gary!! Zainwestujcie w zmywarkę! Ja odkąd mam, nie mam problemów ze statkami 
kroma zdrówka życzę! Może jakiś wirus Cię dopadł!! Zrób sobie lekką dietkę!
makuc a my z kumpelami udawałyśmy zespół Spice Girls
i wiecznie przed tv tańczyłyśmy 
mamaagusi 5 kg? Super! Gratki! Ja też wciąż wykukuję ząbków
dobranocka zdrówa dla Justynki! I odpoczynku dla Ciebie!
Nocka nawet udana. Podałam Julci syropek na kaszelek i spała do 5 pobudka na mleczko i jeszcze do 7 dospała :-) także luuuzik!
Wczoraj już mi się nie chciało przyżądzać tego łososia, więc będzie dziś na kolację! Małżyk w pracy wróci o 20 więc będzie jak ulał. Do tego rano małż mi już kupił 2 despe i cytrynke

Ida,ulisia gratulacje suwaczkowe dla Was oraz dla Miśki i Marcelka
happybeti słodkie przezwisko "goloneczka" ale Amelka wolałaby pewnie laseczka

Kania dziękuje, z Julcią już lepiej i tak jak Roxannka pisała u nas w dzień też nie widać po niej choroby, gorzej jest w nocy! Roxi zdrówka życzę! Aha! Fajnie, że Oliwka ma już górne zębolki!

dziulka no, to faktycznie możesz się wkurzać! Normalnie leniuch się z małża zrobił! Trzeba go troszkę przekierować

kroma zdrówka życzę! Może jakiś wirus Cię dopadł!! Zrób sobie lekką dietkę!
makuc a my z kumpelami udawałyśmy zespół Spice Girls

mamaagusi 5 kg? Super! Gratki! Ja też wciąż wykukuję ząbków

dobranocka zdrówa dla Justynki! I odpoczynku dla Ciebie!