reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

mała mi- oj zrobiłam ale nie miałam czasu bo młody coś się domagał, spania a ja nie jarzyłam że o to mu chodzi.
doris- nie pojechałam, córkę wysłałam, młody wpadł w letarg senny i nie miałam sumienia go budzić i ja coś się nie tak czuję.
Efa- słyszałam, każdy M ma swoje wady i zalety, tak jak my, ale takie gesty są pożądane i gratulujemy romantycznych uniesień u męża.
Roxanka- to miałaś dzień pełen wrażeń, a dzieci lubią takimi śmieciami się bawić, mój też jakieś pudełka a najchętniej to pilot, dobrze że mamy też jakieś stare komórki.
Laydgab- witaj, jak ci się nowe mieszkanie podoba, już przywykliście?
Kasis- a wy chyba lubicie podróżować, teraz 600 potem z 1300 na Chorwację, jak nie więcej, ja jestem leń, jeśli chodzi o podróże, może w poniedziałek pojadę do Wrocławia, ale jak pomyślę o km to mi się nie chce. Miłej podróży i wczasów, nigdy nie byłam na Mazurach.

Laski nie zapeszam ale chyba ta never ending @ się kończy :tak:

reklama
Kroma z najnowszych wiesci Chorwacja jednak nie wypali,moze Wlochy ,ale to wielka niewiadoma i jak znam zycie to nie pojedziemy.

Kasis- troszkę szkoda, ale nie martw się jeszcze nadrobicie, ja wam życzę jakiegoś fajnego wypadu. W sumie my też nigdzie nie jedziemy, chciało by się, ale jakoś jestem leniwa, może mi przejdzie na następny rok. Ja to bym sobie w góry na narty pojechała.

melduje sie topiero teraz ale przed tymi chcinami to troche zalatana jestem.oli dzisiaj ladnie pospala od 19 do 5 male przebudzenie i do 8.... a wogule to miala jedna drzemke dzisiaj i troche marudzi.
aniawa i kania i mieli jeszcze jedna wymowke ze skonczyl sie przeglad i nie ma kasy ale sa busy i jak by chcieli to mogli ale trudno...
aniawa spozniowne suwaczkowe
efa/B] oni sie niezmienia musial by byc cud.gratulacje zabka.to sie maz spisal
natolin suwaczkowe gratki
paolcia a tacy sa faceci.zdrowka dla julci
ida tule
kasis miłego wyjazdu
mamaagusi dobrze ze sie nic niestalo

o moje dziecko spi

Ostatnia edycja:
Kroma ja bylam raz tylko w tym roku na desce, polecam swieradow zdroj na zime:))
Kurcze a ja walczylam z mlodym bo tak marudzil,ze szok mialam takie nerwy, na szczescie dziecko padlo i spi smacznie a ja dalej ide sprzatac i sie pakować.
Iduś bardzo ci współczuje utraty czworonoga:(((wiem co czujesz tulam***

elwirka- pójdzie jak po maśle, dacie radę, wiem, że jest dużo dłubaniny przy chrzcie, ale zawsze pamiątka będzie i sukienkę macie piękną.

Chyba mój się budzi

reklama
Mała Mi - po takiej sugestii to Twój G. pewnie zastrzeli Cię jeszcze wymyślniejszą niespodzianką!! Tego życzę.

Dorisiu kochana, lepiej mi, lepiej. Musi być lepiej, bo... Bo tak :-)

Kroma, do Wrocławia? Jakieś interesa czy chcesz zobaczyć wrocławskie mamusie forumowe? ;-)

Ladygab, no to my już sąsiadki! A co do spania w jednym pokoju, to my z siostrą też się nigdy nagadać przed snem nie mogłyśmy. Za to mamy wyrobiony do perfekcji system "udawania że słucham jak się do mnie mówi". Nie wiem czy to dobrze... ;-)

Do góry