reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Uhuhu.... Ida... Chwilę mnie nie było ale coś widzę u Ciebie na poważnie zmiany... Nie za bardzo czaję temat, nawet nie wiem kim jest Czaruś, ale po przeciągu zaciągnęło smutkiem i bólem... Ściskam :*

Efa, no taki chłop to skarb! Możesz mu przekazać że zapunktował u mnie! Aż przeczytałam Twojego posta swojemu M. żeby wiedział jak się PAMIĘTA o rocznicy slubu ;-) Brawo!

paolcia, z tymi chłopami to tak niestety jest, kurde czasem sobie juz tak myslalam ze może tylko ja trafiłam na takiego typa, ale jednak jak widać więcej z Was wkurza się na swoich małżów.
efa Tomek spisał się na medal! No i gratki dla Olusia kolejnego ząbka.
dobranocka ja mojemu tez to powiem, ciekawe czy w ogóle pamięta że nasza rocznica ślubu tuż tuz.
kania to czekać będę na opinie o foteliku.
ladygab witaj ponownie i chwal się nową chatką :-) a co to za stary, unowocześniony rytm?
idus bardzo mi przykro z powodu straty Czarusia :-:)-(.
kroma ale przeciąg zrobiłaś, aż mi grzywkę rozwiało :happy2:

Byliśmy na spacerze i wiecie co? dziś nie było ciepło ale wręcz duszno...nie było czym dychać, teraz trochę sobie pada i grzmi,ale coś wątpię żeby to pomogło, pewnie duchota wróci.
Łukasz śpi a ja będę teraz czekać na małża a potem na te zakupy pojedziemy.

a ja własnie się dowiedziałam ,ze mój luby wychodzi dzis więc wieczorkiem będę z wami. Muszę jakiegos desperka tylko kupic coby było bardziej weekendowo :-)

mała_mi to u nas tak bylo wczesniej. Po burzy jakby ciut lepiej ;-)

efa faktycznie mąż pięknie Ci powiedzial . inni (czyt. mój) powinni brac z niego przykład.

kroma milego działkowania

dobranocka I jak brzusio? Boli nadal? Wypoczywaj!!!

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
a ja muszę sie poprawić. Zrobiło się beznadziejnie. Nie pada , ale słonko schowało sie za chmurami i wieje silny , zimny wiatr. W biurze cieplutko , ale jak wyszłam to brrrrrr.

efa no to gicior. Dzisiaj wieczór z desperkiem i bb :-) - to lubię!

ja zaraz zmykam. szefowi podrzucic dokumenty , potem do centrum handlowego załatwić pewną sprawę dla makucki , do sklepy po cos dobrego (piffko znaczy się) i jakies papu i do domku :-) no i wreszcie weekend.

doris, no jeśli mnie Tomek do kompa wpuści. Bo piciajki zaczynam o 20.30 dopiero, po nakarmieniu dziuba. Może być tak, że munż wsiąknie z tym swoim nagrywaniem i się nie dopcham. Zostanie desperek...

Heja ho :-)

Wpadam na sekundke powiedzieć że żyje :-D;-) Nie miałam czasu wogóle dzisiaj odpalić kompa bo jakiś dzień zaganiany mi się od rana zrobił. Rano byłam z Patrykiem u lekarza, żeby sprawdzić czy osłuchowo jest wszystko ok. No i naszczęście oprócz katarku nic mu nie dolega :-)
O nocce pisać nie bede bo standard :confused2:

Potem szybkie zakupy, jeszcze do banku i na poczte musiałam zajrzeć i jakoś tak się zrobiło że już południe mnie zastało, a teraz pichce mój "sławetny" gulasz ;-):-p Oczywiście zapraszam jak ktoś bedzie miał ochote :tak:
Patryk bawi się na podłodze w kuchni pudełkami po przyprawach :-D więc lece was nadrabiać i mam nadzieje, że później uda mi się skrobnąć coś wiecej :-)

edit.
a to mnie dzisiaj rozczuliło :rolleyes:

. 269617_359495729974_276330564974_1395861_878928_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
kochane chwale sie
Dziś jedziemy na mazury,ale sie ciesze:))nie wiem czy bede miala tam neta,jesli nie to w piatek za tydzien juz jestem.Troche krotko,ale zawsze cos za to czeka nas przeprawa 600kilometro.

Do góry