ELWIRKA 25
Mamuśka
ladygab tego niewiedzialam..........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gupi internet. Że tez szwankuje wtedy, kiedy na BB zabawa się rozkręca w najlepszeNie było mnie wczoraj,bo miałam słaby internet znowu:-(
nie no HAPPY rozwaliłaś mnie tą "jasnościa myślenia"jestem tak zamulona,że najpierw sobie pomyslałam "O co kaman?Za co gratki dla Amelki?Że spac nie dała?"![]()
- odnośnie lafirynd zdania żem tego samegomakuc Koniecznie musisz nam pokazac czego cie będą uczyc na tym sd. wrzucasz filmik ,albo organizujesz pokaz .
A co do nauki choreografii , to ja tez się uczylam na YT - hahaha. Wogóle to ja odkad nauczylam się stac to uwielbialam densowac. wszyscy mówili ze bedę chyba tancerką. Potrafilam sie godzinami bawic przy kawałkach na MTV (jak juz mielismy kablówkę0, a wczesniej przy kasetach i plytach winylowych
Rodzice jednak olewali moje zainteresowania i jakos nie poslali mnie do upragnionej szkoly baletowej. Gdzies tam udało mi się wxskoczyc do jakiegos klubu tanca , ale okazalo sie ze intruktorka wolała pic w barze niz nas czegos uczyc i to ja musialam wymyslac wszystkie uklady. Takze specjanego postępu nie bylo. Ale i tak fajnie to wspominam. gdybym miala teraz mozliwosc taką jak makuc to na bank bym poszla.
dziulka takie lafiryndy to wlasnie czesto tylko wyglądają , ale niestety na parkiecie to nie ma co podziwiac. I ja tez z tych co jak wchodzą na parkiet to rzadko z niego schodzą. Trza się wyszalec w zyciu :-)
ZĘBOWE GRATKI dla OLUSIA i brawo dla Twojego męża. Super sie spisał i wogóle naj, naj postapił. Poza tym jak tak czytam co o Nim piszesz to stwierdzam, że w domu masz Skarb a nie tylko męża! Zazdraszczam.Jest, jest! Nareszcie wylazł ten trzeci ząbek, górna prawa jedynka.
[...]
A przypomniało mi się: Tomek wczoraj wrócił z pracy, rzucił się przede mną na kolana, wręczając mi piękną różę i wykrzyczał: "kocham Cię moja żono! Gdybym miał jeszcze raz się z Tobą ożenić, zrobiłbym to! wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!"
ja tyz. I dzisiaj wyjątku nie było. Awantura od słowa do słowa i to oczywiście niby ja jestem winna, ja krzycze i wogole jestem beeee a D. swięty nietknięty. dosyć mambo z facetami tak jest, mówisz do nich jak do ściany, a jak podniesiesz głos, to Ci jeszcze wyjadą żebyś nie krzyczała :-(((( przerabiam to na co dzień.
a ja nawoływalam i nawoływałam a Wy lokum zmienialiście, stąd ta BB-nieobecność ;-)My juz w nowym dokmu, rozpakowani i ogarnieci![]()
przykro mi :-( i duzo siły śle, bo widzę, że jej teraz bardzo potrzebujesz! tulam, całuję i chciałabym jakos pomoc ale nie wiem jak :-(nie ma już mojego Czarusia... życie jest po*******one, do dupy i nienawidzę go z wzajemnością...
nie mam siły już...
Heja ho :-)
Wpadam na sekundke powiedzieć że żyje;-) Nie miałam czasu wogóle dzisiaj odpalić kompa bo jakiś dzień zaganiany mi się od rana zrobił. Rano byłam z Patrykiem u lekarza, żeby sprawdzić czy osłuchowo jest wszystko ok. No i naszczęście oprócz katarku nic mu nie dolega :-)
O nocce pisać nie bede bo standard
Potem szybkie zakupy, jeszcze do banku i na poczte musiałam zajrzeć i jakoś tak się zrobiło że już południe mnie zastało, a teraz pichce mój "sławetny" gulasz ;-)Oczywiście zapraszam jak ktoś bedzie miał ochote
[...]
edit.
a to mnie dzisiaj rozczuliło
.Zobacz załącznik 370488
super! udanego wypoczynku!kochane chwale sie Dziś jedziemy na mazury,ale sie ciesze![]()
oby, oby. Bo ilez można?Laski nie zapeszam ale chyba ta never ending @ się kończy![]()