reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris wysypka od wczoraj popołudnia (do południa jeszcze temperatura była) a od soboty temp i problemy z kupą... czyli wychodzi że to ta 3 - dniówka. Aniawa też pisała że wysypka może 2-3 dni być. Ostatnio u Cass Maja coś takiego przechodziła ale chyba bardziej jej gorączkowała (ok 39-40 stopni).

reklama
DORIS tak u nas. zreszta 3/4 drog franc to autostrady i jedzie sie jak po stole gladko bez dziur:))) musze nakarmic krolewne moja i sie wyszyskowac do jeb... pracy:///// Leane wlasnie siedzi na macie edukacyjnej z tym ze odpielam luk z zabawkami bo totalna demolka:)) a mata sluzy teraz do siedzenia na podlodze:)

Dżem Dobry :)

Gratki dla Pudzianka Natolin:*

Dorisku - ja nie po nocach tylko do 0.00. Nie dałam rady dłużej siedzieć ale za to od 6 do 8 pisałam. Potem się zdrzemnęłam i mam zamiar pisać dalej o ile Leni mi pozwoli na to ;]

Halo dziewczyny :))
Ja wpadłam tylko na moment. Przeleciałam przez te wszystkie strony. Chciałam tylko napisać: DORIS jesteś wielka i podziwiam cię za tą konsekwencję:* Mam nadzieję, że ten twój chłop się ogarnie... ale nie na chwilę tylko na zawsze :*

kania to jest 3-dniówka na bank. Wcale nie musi goraczkowac do 40stopni , wszystko zalezy od organizmu. Teraz faktycznie wysyp sie bedzie utrzymywał kilka dni i po chorobie ;-)

dziulka to akurat wiem ,ze autostrady piekne . Ale własnie jak jechałam do Hiszpanii to w lyonie przezylam szok , jak mi samolot pasazerski prawie kabriolet z auta zrobił :p.

Efa współczuję tych rewolucji żołądkowych, a pierś jak? Pociesz się, że skok już niedługo minie i Oluś wróci wesolutki.
Natolin do 9 ? wow ale superowo !!! ja też tak chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę.
Doris to odczekać z wizytą czy wybrać się jednak, może poczekać hmmm już sama nie wiem...
Dziulka fajne widoczki musicie mieć :-) Ty też łowisz?

Ostatnia edycja:
DORIS jak jezdzimy na ryby to samoloty lataja tak nisko ze im machamy zanim wzbija sie calkiem w gore:)))

dobra spadam karmic dziecia i sama musze cos zjesc i sie wyszykowac.

monimoni no to powodzenia i pogadaj z Lenką , napewno Ci pozwoli sie pouczyć :p

aha
efa no straszne to Twoje zatrucie. Dobrze ,ze juz ok. A jak piers?

sivle :-*

natolin no to poleniuchowałaś , az zazdroszczę!!!!

reklama
I jaka ładna liczna postów mi wyskoczyła :-) to tyle pisania na dziś heh

Doris szef dalej zagranicą? nudzisz się w pracy? a co w ogóle robisz? jaka branża?
Monimoni mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć wolną chwilę na naukę :-)
Efa odnośnie zatrucia, to jakiś wirus teraz panuje, wszędzie słyszę że ktoś ma problemy z żołądkiem, jak nie dzieci to dorosły...

żartuję :-)

Do góry