reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej, ja się szybko witam z rana, zaraz muszę uciekać na pociąg do Wrocławia.

Witam serdecznie nową ciężarówkę.

Co do żelek, dziewczyny, to ja też je wcinam, ale jak zjem całą paczkę to DOPIERO mi niedobrze...

Wczorajszy koncert poszedł nam baaaaardzo fajnie, co prawda publiczność trochę nie dopisała, ale to nic :-)
Zmykam, bo mi pociąg ucieknie.

buziaki!

ps. aaa, najważniejszego nie dopisałam - dziś do gina, mam trochę stresik nadal... czy wszystko na pewno ok, bo jak dziś będzie dobrze to już pewnie tak zostanie... ;-)

ulisia powodzenia na wizycie bedzie oki. ja tez sie dzisiaj wybieram do gin i do dentysty na rwanie korzeni mowie wam nie ma co sie bac tylko chodzcie do dentysty w ciazy mi sporo zebów poleciałóo w pierwszej ciazy bo olałam sprawe bo strasznie sie boje dentysty.

Witajcie! Jest mi tak ciężko wstawać o 7 rano:no:. Muszę Jakuba zawieżć do przedszkola, które znajduje się na drugim końcu miasta. :baffled: W związku z tym muszę się zwlec z łóżka, ubrać siebie, dopilnować syna, wsiąść w auto(dobrze że je mam) i jechać. Dlatego rano nie mam czasu zjeść śniadania i jak wracam do domu, to jestem głodna jak stado wilków. :blink:
Ale o dziwo, w ciągu dnia nie chce mi się spać....:szok:.

Aha, dzisiaj wieczorem idziemy z mężem na USG:-):-D. Zobaczymy, jak się rozwija nasze maleństwo:happy2:.

Witam wszystkich. W tv mówią że idzie wiosna a u nas śnieg pada. grrr. do nas ta wiosna chyba nigdy nie przyjdzie. Jutro do lekarza. Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Efa zazdroszczę, ty już jutro 13 tydzień kończysz :D

ojej, dzis zbiorowy marsz do lekarzy:) zycze samych dobrych wiesci i brykajacych fasolek w obrazie usg!:-)

ja mam wizyte dopiero po swietach i od razu bede miec usg genetyczne.

A jutro ide na wizyte do gina na NFZ. Sprobuje wyciagnac od niego skierowania na wszystkie badania. Bo od mojego gina dostalam cala liste do zrobienia,same wiecie ile tego jest i ile kosztuje-co najmniej 300zl. A przeciez nam sie to NFZ nalezy! Wiec bede probowac. Ale wiem, ze roznie bywa i wszystko zalezy od dobrej woli lekarza:growl: W jednej przychodni to nawet nie chcieli mnie zarejestrowac, jak powiedzialam o co chodzi. Jak lecze sie prywatnie, to i badania mam robic prywatnie:wściekła/y:A jak powiedzialam, ze jestem lekarzem i zeby ciemnoty mi nie wciskano, to uslyszalam, ze skoro jestem lekarzem,to sama moge sobie wszystko wypisac!! :angry: Nauczona doswiadczeniem, w drugiej przychodni nie przyznalam sie o co chodzi, dopiero porozmawiam lekarzem. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.:happy2:

ulisia, siva211 i emiliab dajcie Dziewczyny koniecznie znać jak poszły wizyty i usg :) Na pewno będzie wszystko okej!

moriam ja też mam wizytę po świętach, dokładnie 6 kwietnia i też będę miała to usg genetyczne. Nie mogę się doczekać, bo raczej po tym badaniu już powinno być wszystko w porządku i to będzie końcówka pierwszego trymestru:)

Ostatnia edycja:
Witam!
Dziewczyny trzymam kciuki:happy2:. Dajcie znać po wizytach.
Ja mam wizytę w przyszłą środę. Idę na kontrolę bo złapałam infekcję i biorę nystatynę. Następne usg po 12 kwietnia. Ale już się nie mogę doczekać.
;-)

reklama
Do góry