margerrita
Fanka BB :)
Pękłam. Zrobiłam test. Jestem tak chora ze MARZĘ o gripexie!!!!!!!!!!!! A tu dwie krechy... M. mnie naciskał, żebym łyknęła, ja na to że nie mogę, a on - czemu, przecież już nie karmisz...! No to poszłam do kibelka, zrobiłam test i dostał walentynkę. Zdziwił się że przed czasem, a potem wrzasnął: Kaśka, co to jest?!?!?! O jaaaaaa... Mam przerąbane!!! I udawał że płacze :-) Ale po chwili ochłonął, zaczęliśmy rozmawiac jak rozwiazać logistycznie (mamy dwa pokoje) dwójkę dzieci, w sumie da się to fajnie załatwić nawet :-) No i zaczęłam przeglądać wózki dla dzieci rok po roku... Termin na 19.10.2011.
Rzutka, solidaryzuję sie z Tobą :-* Jakoś nie mam parcia na to żeby rejestrować się na forum dla październikówek 2011. Wy jesteście dla mnie wystarczającym wsparciem ))))))))
O jaaaa, GRATULUJE!!!
dzwonilam do pediatry, stwierdzila, ze jesli nie goraczkuje i wszystko jest, okey, poza marudzeniem, to najprawdopodobniej zeby, mamy jutro zrobic badanie moczu, a jesli to jakies chorubsko to wykuje sie dopiero i tak za 2/3 dni, wiec trzymac kciuki aby okazalo sie, ze to tylko chrypka od placzu
emilus te kupony masz na kompie, czy musialabys na poczte gnac, bo jak tak to cie nie bede fatygowac.
Ostatnia edycja: