reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Dobranocka super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje, buziole dla brzusia :-d
Gratulacje, buziole dla brzusia :-d
dobranocka GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Super walentynka dla męża :-) Z tego co piszesz to on chyba nie był zbyt świadomy konsekwencji ;-)
Mając dwa pokoje na pewno masz łatwiej teraz niż gdybyście dłużej czekali na drugiego dzidziusia. Tak maluszki będą się chować razem i raczej nie powinno im to przeszkadzać przez co najmniej kolejnych 15 lat, o ile w ogóle.
Mając dwa pokoje na pewno masz łatwiej teraz niż gdybyście dłużej czekali na drugiego dzidziusia. Tak maluszki będą się chować razem i raczej nie powinno im to przeszkadzać przez co najmniej kolejnych 15 lat, o ile w ogóle.
Efa
Dobranocka, o jaaaa Cię SERDECZNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stripMYmind
no nieeeeeeeeeeeeeeeeee a chcialam pierwsza pogratulowac dobranocce
SUPER ciesze sie razem z Toba:-) zazdroszcze:-) ehhhh ja musze czekac. tylko nie uciekaj od nas na inne forum. tuzalozymy watek podwojne mamy:-)
a my po kapieli w wannie z JACUZZI MAMY, BYLO EXTRA. maly juz padl na cycu jak kawka
i jeszcze raz dobranocka hip hip hurra
SUPER ciesze sie razem z Toba:-) zazdroszcze:-) ehhhh ja musze czekac. tylko nie uciekaj od nas na inne forum. tuzalozymy watek podwojne mamy:-)
a my po kapieli w wannie z JACUZZI MAMY, BYLO EXTRA. maly juz padl na cycu jak kawka
i jeszcze raz dobranocka hip hip hurra
Efa
A ja się też wybieram do wanny razem z Olkiem dzisiaj
Oj nie wiem, nie wiem. :-)E-lona,Natolin,Ryba,Aniawa,Miniu,Ida jeśli mnie przyjmiecie to ja też jak najbardziej przyłączam się do klubu BAŁAGANIAR (a gdybym wam zrobiła jeszcze zdjęcie swojego "porządku" w garderobie to przypuszczam że mogłabym być jak najbardziej waszą przywódczynią,gdyby była ona wybierana na podstawie największego bałaganu);-)
No to u mnie przyczyna też może być niespodziewana, czyli niespodziewane zakończenie urlopu macierzyńskiego bądź wypoczynkowego ;-)no generalnie, chodzi o jakąś nagłą niespodziewaną przyczyne, właśnie zamknięcie żłobka czy przedszkola gdy nagle nie ma co z dzieckiem zrobić. Zasiłki płaci zus więc nie jest skory do płacenia za "zwykłe" siedzenie w domu :/
Strip super, że kupa się pojawiła u synka.
Czarodziejka a może spróbuj zdjęcie wydrukować w jakiejś drukarni lub zakładzie poligraficznym jeśli u fotografa nie da rady.
O jak miło, mamy już swój klub :-)Klub nieładu artystycznego mimo czasem największych moich chęci ten nieład występuje tez u mnie
Sparrowkot pamiętamy Cię. Zaglądaj częściej w miarę możliwości.
Chwilowo tyle. Resztę będę później czytać, bo teraz uciekam kąpać maleńką.
DOBRANOCKA OGROMNE GRATULACJE!
Ostatnia edycja:
My dzisiaj bez kąpieli. Mały był strasznie marudny, bo mało spał w dzień i chyba coraz bardziej zaczynają mu dokuczać dziąsełka. Butlę w większości wypił na śpioch dopiero przed chwilą, a śpi już prawie od godziny.
E-lona chyba tylko chorobowe nam zostało. Chyba, że sobie otworzymy żłobek i na szybko zamkniemy. Dzisiaj na gorąco robiłam wywiad czy będę miała skąd wziąć i nie powinno być źle. Do wakacji powinnam jakoś dobrnąć.
E-lona chyba tylko chorobowe nam zostało. Chyba, że sobie otworzymy żłobek i na szybko zamkniemy. Dzisiaj na gorąco robiłam wywiad czy będę miała skąd wziąć i nie powinno być źle. Do wakacji powinnam jakoś dobrnąć.
reklama
natolin
dobranocka WIELKIE GRATULACJE!! tak się cieszę, a dwa pokoje przy maluchach z tak małą różnicą wieku to jest OK, zresztą ja miałam pokój ze sporo młodszym bratem i też było OK, a nawet nie pokój tylko pokoik.
no to mam nadzieję, że z rzutką będziecie się wspierać, a niedługo, że efa do Was dołączy. i powiem Wam, że Wam zazdroszczę...
a co do forum październik 2011 to jasne, że lepiej, żebyś z nami była jak najwięcej, ale tam może trochę pierworódkom pomożesz ;-)
no to mam nadzieję, że z rzutką będziecie się wspierać, a niedługo, że efa do Was dołączy. i powiem Wam, że Wam zazdroszczę...
a co do forum październik 2011 to jasne, że lepiej, żebyś z nami była jak najwięcej, ale tam może trochę pierworódkom pomożesz ;-)