reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Słyszałam że kciuki i życzenia forumowych Mamusiek się spełniają a więc czy mi też może ktoś pożyczyć by Miłosz zaczął przesypiać noce???:tak:

Kochana,to za ciebie i Miłosza też trzymam kciuki:tak:

Ida prosiła, żeby przekazać, że u okulisty było lepiej niż myślała i że wszystko OK :-)

Super!!!!! I znowu kciuki pomogły;-)
emilaib a nie rejestrowałaś się czasem na stronie hippa? Bo ja gdzieś wyczytałam, że jak się zarejestrujesz to właśnie takie pyszności z hippa dla dzidziusia wysyłają :-) ja się zarejestrowałam jakoś przed świętami ale nic do mnie jeszcze nie doszło, jak dojdzie to napisze :tak:

Nie pamiętam,czy się logowałam,może... Ostatnio zalogowałam się na stronie bobovita. Ciekawe,czy też coś dostanę:-)

reklama
Gosiu mój poród był krótki na szczęście:)od 5 do 10 :)same skurcze bolał,ale jak doszły parte to poszło gładko:)nie wobrażam sobie jak laski rodziły po 10 godzin zgroza brrrr faktycznie kojarzę teraz Cie:)

eee to luksio:) u mnie to samo. Ale ja od 5 w szpitalu bylam czulam skurcze ktore sie nie pisaly az w koncu o 21.05 przyszla Niunia na swiat:)a duzy sie Urodził Błażejek?

Natolin- no pokaż swojego Piotrusia :)

U nas chyba sie szykuje skok wzrostowy
Maly od 2 dni w zadsadzie dopiero je mm ze 150ml wody
teraz zjadł ze 160i ryk,dorobiłam 40ml a on wydudnil i jakby wiecej było to by jeszcze wciągnął ;-)

nie budź! niech sobie pośpi słodziaczek maleńki... :-)

Obudziła się - więc o kwadransie byłyśmy już w autobusie :-) Pojechałyśmy do Galerii, do miasta. Odebrałam te okulary za tysiąc zł. No przynajmniej ładne są. Kusiły wyprzedaze, ale... Z Małą to nie frajda poniewierać się po sklepach :-( Do jednego weszłam bo powaliły mnie piękne czarne wysokie szpile, z czerwonymi spodami, jak od Ch.Louboutina. Ach, cudo! Musiałam przymierzyć....

Słyszałam że kciuki i życzenia forumowych Mamusiek się spełniają a więc czy mi też może ktoś pożyczyć by Miłosz zaczął przesypiać noce???:tak:

Werna witaj:-)

Lecę ubrać Miłka na szczepienie a Wam życzę miłego dnia:-)

Kciuki już sinieją :-)

Witam! Czy przyjmiecie mnie do grona październikowych mam?

Jasne, witaj! Gosia91 - miło Ciebie też tu widzieć!

Pouczyłam się, mały zaliczył też drzemkę a teraz ja siedzę przed biurkiem a Łukasz w swoim leżaczku i maltretuje grzechotkę.
Nie wiem czy Wam pisałam,ale mamy z mężem taki mały plan na dalsze życie (związane jest to z mieszkaniem i wyprowadzką od teściów), tylko że to będzie możliwe jak skończę tą magisterkę tutaj.

Natolin łączę się w bólu. Bartek też dzisiaj marudny jak nie wiem co. Ciągle trzeba się nim zajmować, je częściej niż powinien i ogólnie beksa jakaś. Eh. Na spacer nawet mi się nie chciało wychodzić bo padnięta przez niego jestem i głowa mnie od płaczu rozbolała. Też się zastanawiam czy to skok.

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie:-), mam nadzieję, że mój niespełna 3miesięczny szkrab pozwoli mi od czasu do czasu zajrzeć na bb, gdyż jest mało śpiącym dzieckiem, ale i tak jest już o niebo lepiej niż przez pierwsze 2 miesiące, po których wylądowaliśmy w szpitalu:-(. A tak na marginesie to mieszkam w Wwe.

Do góry