reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Franek właśnie zasnął mi na rękach. Idę go przenieść do łóżka. Ciekawe,ile tym razem pośpi:tak:.

onesmile życzę ci,aby w końcu Pawełek zaczął przesypiać noce.

Słyszałam że kciuki i życzenia forumowych Mamusiek się spełniają a więc czy mi też może ktoś pożyczyć by Miłosz zaczął przesypiać noce???:tak:

Werna witaj:-)

Lecę ubrać Miłka na szczepienie a Wam życzę miłego dnia:-)

reklama
gosia, werna witajcie! napiszcie coś o sobie i swoich dzieciaczkach.
onesmile też Ci życzę, żeby mały zaczął noce przesypiać.
mój je 7-8, 10-11, 13-14, 16-17, 19-20 więc podobnie, a wczoraj nie poszedł spać jeszcze na noc i o 23, po obejrzeniu meczu z tatą mu się zachciało jeść ;-) obstawiam skok, bo dzisiaj też jest jakiś dziwny, ciągle trzeba się nim zajmować... mam nadzieję, że to przejdzie, bo np teraz razem piszemy...
Ida prosiła, żeby przekazać, że u okulisty było lepiej niż myślała i że wszystko OK :-)
rysia w takim razie trzymam kciuki i też życzę przespanych nocy.

Natolinko a może to skok rozwojowy?
A teraz tak pomyślałam kiedy nam sie ujawnisz na forum i pokarzesz dzidziusia?:)))

no właśnie tak pomyślałam, że to może skok, mam nadzieję, że to nie na stałe ;-) hmmm... a co do drugiej kwestii to nie wiem czy się odważę...

Nie namawiam broń boże ale tyle sie już tu znamy:)piszemy o takich rzeczach:),ze nie jedna by sie nie odważyła powiedzieć.Miło by byo Cie zobaczyći Twojego dzidziusia:)jak widzisz my sie ujawniliśmyi nikt nie ma z tego powodu problemów:)ale oczywiście zrobisz jak uważasz:)

Franek śpi,więc na chwilę wpadłam.
Właśnie listonosz przyniósł gratisową paczuszkę z HIPP-a ze słoiczkiem jebłuszek,łyżeczką plastikową,herbatką jabłuszkową na jeden raz i...kuponami rabatowymi (średnio 25%rabatu) na zakup ich produktów w Rossmanie. Mała rzecz,a cieszy:-);-):-D:tak:
Witam- ale wy macie tempo z tym pisaniem .My też właśnie przed chwilką dostaliśmy paczuszkę z HIPPA.Też się ucieszyłam:) Pozdrawiamy:)

pszczylaszczka ale smaka narobiłaś, uwielbiam wszystko co z białej czekolady :-)
emilaib a nie rejestrowałaś się czasem na stronie hippa? Bo ja gdzieś wyczytałam, że jak się zarejestrujesz to właśnie takie pyszności z hippa dla dzidziusia wysyłają :-) ja się zarejestrowałam jakoś przed świętami ale nic do mnie jeszcze nie doszło, jak dojdzie to napisze :tak:
mala_mi88 współczuję teściowej
gosia91 witaj! :-)
Werna witaj!:-)
guzik82 usg miało być robione w Galenie w Bieruniu Starym (niedaleko Tychów) a miał je robić dr Wojciechowski, ale ty usg miałaś mieć w Dąbrowie to pewnie przypadek ;-)

wiec tak: jestem z okolic warszawy,mam wspaniala prawie 3 miesieczna core-Amelcie, od pol roku jestem szczesliwa mezatka:) i jakos tak nie wiem co dalej pisac;p
a kasis to kojarze jeszcze za nim urodzilas bo pozniej nie pisalam bo nie bylo kiedy. I jak dlugo rodzilas?Bardzo bolalo?

reklama
Gosiu mój poród był krótki na szczęście:)od 5 do 10 :)same skurcze bolał,ale jak doszły parte to poszło gładko:)nie wobrażam sobie jak laski rodziły po 10 godzin zgroza brrrr faktycznie kojarzę teraz Cie:)

Do góry