iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
moja wizyta bedzie 2 strasznie sie boje.naprawde bo to moja 3 ciaża..zadna nie zakonczyla sie zdrowym zywym dzieckiem. do tej pory mam taka nadzieje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata dziekie czyli myslisz ze nie mam sie czym martwic??tzn mam bo niestety ale jest wiele czynnikow ktore spowodowaly ten wysoki cukier ale teraz zaczynam dbac o sibie u mnie w rodzinie no tak masz racje dziadki strasznie slodkie rzeczy jedli nawet kubusia(ten sok) miodem moj dziadek slodzil:O a mama miala cukrzyce od sterydów.Iwcia1234 skoro Twój cukier mieści się w normie to jest ok i nie wyszukuj sobie problemów:-) Poczekaj na krzywą cukrową. A to że w Twojej rodzinie jest dużo cukrzyków to jak sądzę piszesz o typie 2 ludzi dorosłych którzy złą dietą i stylem życia, otyłością całe życie pracują cukrzycę. Jest ona nabyta i jej się nie dziedziczy:-) Mam spore doświadczenie i wiedzę na ten temat ponieważ moja córka ma cukrzycę typu I czyli genetyczną. Lekarze przy wykryciu mi powiedzieli że żebym dobrze prowadziła cukrzycę u niej to muszę wiedzieć węcej niż niejeden lekarz. Pozdrawiam.
moja wizyta bedzie 2 strasznie sie boje.naprawde bo to moja 3 ciaża..zadna nie zakonczyla sie zdrowym zywym dzieckiem. do tej pory mam taka nadzieje!