reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witajcie.
Długo się nie odzywałam, ale nie chciałam smucić. Po ostatniej wizycie (25.02) miałam niezły stres bo wtedy na USG wyszło, że ciąża jest młodsza o jakieś 5 dni niż z moich i lekarza zresztą też obliczeń, a znaliśmy datę mojej owulacji, a wg OM to w ogóle jakieś 3 tyg. młodsza (miałam nie regularne cykle), nie było wcale widać zarodka i strasznie się bałam. Ginek powiedział, że trzeba być dobrej myśli i poczekać i tak czekałam do dzisiaj 10 dni. Po dzisiejszym USG odetchnęłam z ulgą bo zobaczyłam w końcu swoją fasoleczkę i bijące serduszko. Fasolka wg USG ma 8t 1d.:-)

Ren, Sopocka bardzo mi przykro z powodu Waszej straty.:-:)-:)-(

Witajcie w Dniu Kobiet!
Dzisiaj rano nabrałam takiej ochoty na pączka, że na śniadanie zjadłam 2. Wiem, że to niezbyt wartościowe, ale nie mogłam się oprzeć;-).
17 marca idę na pierwsze USG brzuszne. Już nie mogę się doczekać. Oczywiście mąż powiedział, że idzie ze mną:-D.
Jutro robię badania, czyli:
Coombs, morfologia, mocz, glikemia i WR.
Zastanawiam się, czy zrobić dodatkowo toksoplazmozę, ze względu na kota w domu.....

Witajcie kobietki !
Na dzień dobry WSZYSTKIM kobietkom życzę bardzo miłego dnia, z okazji i bez okazji;-)

Gratuluję Ryba30 :)

Witam wszystkie dziewczynki w Dzień Kobiet :)
Ja dzisiaj obudziłam się strasznie pełna (wieczorem napchałam się krakersami). Od kilku dni mam odruchy wymiotne. Trochę jakby mnie muliło i muszę lecieć to WC, jednak nie wymiotuję tylko mnie męczy.
U nas zima na całego :/ napadało pełno śniegu niestety. Już nie mogę doczekać się wiosny.

hej dziewczeta!!!
tylko szybko zagladam, prawie zrana ;-) wstalam duzo wczesniej ale dopiero jest czas na kompa, bo rano zegnalam gosci - byli u nas moi rodzice na weekend i teraz wracaja do Polski.
zaraz poczytam co naskrobalyscie przez ostatnie dni.
wszystkiego naj naj naj z okazji dnia kobiet!!!
aha, w sobote zauwazylam ze juz zaczyna brzuchol sie uwidaczniac, szok, to dopiero poczatek 9tyg, ale kiedys pisala ktoras z was ze przy drugiej ciazy wczesniej widac. oj to trzeba bedzie niedlugo garderobe zmieniac...

Hej Kaja witamy Cie w naszym gronie
Dziewczynki Wszystkiego najlepszego w dniu naszego Święta:)

Napiszcie proszę czy tez tak macie? od kilku dni mam mdłości i występują dopiero wtedy gdy napada mnie nagle głód, wtedy szybko muszę coś zjeść ,bo jak nie to jest mi strasznie nie dobrze:(

reklama
kasis, ja slyszalam ze tak czesto jest wlasnie, ze jak sie zglodnieje to sie ma mdlosci i warto miec przy sobie zasze cos malego do jedzenia, ciastka krakersy, bo wtedy przegryzasz cos i po klopocie. niestety ja naleze do grupy mdlosci 24h na dobe i tylko kilka minut po posilku mnie to opuszcza, ale dopada znowu...

u nas za oknem piekne slonko, byle tak dalej bo zapowiadali snieg ;-) ale i tak od tygodnia nie wychodzilam na dwor, bo synus chory. mam nadzieje ze w koncu mu sie poprawi i moze jutro zaliczymy spacerek w koncu!

Do góry