Kassiaa
Zaciekawiona BB
Hej dziewczynki
U mnie bez zmian tylko jak dziś wstałam to juz nie czuje sie taka zmeczna... Moze w koncu mija
U mnie bez zmian tylko jak dziś wstałam to juz nie czuje sie taka zmeczna... Moze w koncu mija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prosze bardzo :-) ciesze sie,ze moglam pomoc moze nie mam wiedzy jak lekarz,ale jestem dociekliwa i szukam informacji we wszystkich mozliwych zrodlach ;-)Szafirek
Bardzo zdiekuje ze wytlumaczenie tych zawilych rzeczy o tescie PAPPA uffffffffff Ja mieszkam w Angli i tu kobieta sie go robi w ramach badan cizowych w okolicy 16 tyg. Troche pozno ale jednak robia. Polozna juz mi o nimpowiedzila i zastanawiala sie nad nim. MOja znajoma sie zdecydowala i wyszlo ze ma podwyzszone ryzyko i dziewczyna sie zamartwia zaproponowali jej amniopunkcje. Ma 25 lat.
Po tym co napisalas jestem prawie pewna ze sie nie zdecyduje na to badanie. Dzieki Szafirek))))
uwilebiam takie szkraby,ktorym buzia sie nie zamyka mojego M siostrzeniec ma 4 lata i tez niezla gadula z niego :-)Nieskromnie przyszedł czas przywitać sie...
mam juz jednego urwisa 4 latka, który non stop gada... 24h na dobę ...
i chyba będzie mieć rodzeństwo..
tydzień temu wg usg był to 6 tydzień ciąży.
w tym tygodniu ruszam na zlecone badania a w następny wtorek na kontrole... termin mam wstępnie na 24 października..
20 ma urodziny teściowa a 27 moja mama
Pozdrawiam koleżankę ze SZCZECINA
roznie bywa w ktorym tygodniu mozna wiedziec czy chłopiec czy dziewczynka. To zalzy od jakosci USg i połozenia dziecka.
Moja kolezanka juz w 12 tygodniu dowiedziałam sie ze prawdopodobnie bedzie to dziewczynka i urodziła dziewczynke.