witam sobotnio i znowu sie rozpisze
siva211 duzo zdrowka zycze dla Ciebie i synka
dawidowe spij duzo wobec tego widocznie fasolka potrzebuje i nei przemecz sie tym sprzataniem
REN cieszę się, że macie możliwość dalszych starań, będę trzymać kciuki, aby wszystko się udało
Odebrałam dziś wyniki, o dziwo hemoglobina dobrze (a zazwyczaj mi często spadała) tylko leukocytów mam ponad normę i liczbę granulocytów, mam nadzieję, że to nic aż tak ważnego
dziekuej
a moze wyniki okaza sie okej moze czasem cos tam moze wyjsc poza norme
izabela masz racje te badania tokso i cytom powinno sie robic przed ciaza ale w czasie tez warto sprawdzic bo jesli ktos nei chorowal na to, to w ciazy musi sie pilnowac, oby na nastepnym usg bylo ladnei dzidzie widac
dziekuje
jakos musze sie dzielnei trzymac dla drugiej Fasolki
zeby mogla szybko sie pojawic
zyje poprostu nadzieja na nowe cudne szczescie nasze
Szafirek83 witaj moze czasem beta spokojniej wzrasta co organizm to inaczej, napewno bedzie dobrze
hej dziewczynki
powiedzcie mi bo wczoraj bylam na usg, lekarz powiedzial ze dzidzia ma juz 15mm (w tydz urosła z 4,5 do 15mm
) i powiedzial ze nie moze stwierdzić któy to tydz bo wg @ to 9 a wg usg 6 i kazal znów za tydz powtórzyc usg... boje sie zeby nie zaszkodzilo bobaskowi bo usg robione raz na tydzien i tak przez 3 tyg to chyba nie jest zdrowe... nawej moj kicuś który na biologi nie sluchal nauczyciela w szkole stwierdzil ze chyba nie powinnam tak czesto chodzic na usg... i sama niewiem co robic... w nd moze uda mi sie zalapac dodatkowo do gin i zapytam ale tak mnie to meczy ze nie wiem jak doczekam do nd... :-(
Ren bardzo sie ciesz ze juz niedlugo bedziecie mogli na nowo probowac, bedziemy z moim skarbem trzymac mocno kciuki
dziekuje bardzo kazde trzymanie kciukow sie przyda
a o wielkosc Maluszka sie nei martw czasem rosna wolniej czasem szybciej niz statystycznie podaja, czasami na poczatku jest mniejszy niz niby powinnien byc a pozneij nadrabia
tak czytalam w ksiazce madrej wiec neimartw sie na zapas
male dzieci tez roznie rosna jedne nei zawsze wygladaja na swoje miesiace bo albo za male albo za duze
kathhe jednak lepiej jakbys odwiedzila lekarza roznei bywa choc zycze Ci jak najlpeiej i zeby okazalo sie ze tonic takiego ale lepiej sparwdzic czy wszystko jest wporzadku
malutka80 przykro mi ze wczesniej tak zle sie stalo ale Cie rozumiem wpelni (u mnei nei bylo plamien zadnych) oby teraz Dzidzia ladnei i zdrowo rosla
Miłego weekendu wszystkim! Ja jadę na kurs, wrócę w niedzielę. Buziaki
milego kursu niech szybko Ci zleci
kasis, JuliaK obyscie na dobre zucily ten wstretny nalog
monimoni tzrymam kciuki za wizyte