I znowu Mamuśki naprodukowałyście! NAjpierw ponad godzinę czytam a później dopiero mogę coś naskrobać....
Ponawiam pytanie i proszę o odzew Birę, Muminkę, Kindzie, Nikitę... Dziewczyny co się dzieje? Dajcie znać co u Was!!!
dyiewczny jak zrobic suwaczek u was??
Tak jak opisane w Zasady - przeczytaj albo poszukaj w początkowych postach - pytanie to padało już wielokrotnie. Czekamy na suwaczek bo chyba jeszcze nie masz jeśli dobrze kojarzę.
sopocka bardzo mi przykro! Mam nadzieję, że niedługo pojawisz się u nas z dobrą wiadomością. A póki co - siły i nadziei życzę...
no to ja tez poprosze zaproszonko
a jak tam wam brzuszki rosna?widac cos juz?
bo u mnie hmmm wieczorami naprawde duzo juz widac jak na ten 7 tydzien
Bo wieczorem brzuszek największy :-) Ja się zaokrągliłam tak jak w poprzedniej ciąży w piątym miesiącu! Ale co tam - byle Maluszek zdrowo rósł ;-)
Mój brzuszek to już widać z każdej strony. Jak się porządnie wypnę, to może nawet gdzieś mi miejsca w kolejce ustąpią
Heeeheeee to korzystaj z przywilejów! A ćwiczysz to wypinanie przed lustrem żeby mieć najskuteczniejszą pozycję
?
Cześć Dziewczynki.
Dowiedziałam się właśnie, że dzisiaj dzień teściowej. Co Wy na to?
O kurczę przegapiłam! Jaka szkoda ;-)! Efa w przyszłym roku przypomnij jakoś wcześniej, żebym się zdążyła przygotować ;-)
kathe to Twoje życie i Twoja Dzieciątko ale uważam, że powinnaś jechać do szpitala. Tutaj czekanie nic nie da. I niepewność nie jest najlepszym rozwiązaniem... Wiem, że się strasznie boisz - też bym tak czuła - ale musisz myśleć o MAleństwie. Apeluję do Ciebie strasznie gorąco - jedź na pogotowie.
Miłego weekendu wszystkim! Ja jadę na kurs, wrócę w niedzielę. Buziaki
ulisia przodownik pracy cd. To miłego wyjazdu i czekam na Ciebie Kochana!
monimoni napisz jak po wizycie. Ale pamiętaj, że najważniejsze jest to co Ty czujesz do swojego mężczyzny i on do Ciebie a nie to co pomyślą o Tobie czy Twoich rodzicach rodzice chłopaka! Mam nadzieję, że będzie super i że wieczorek zapoznawczy przebiegnie bezproblemowo ;-)
Ren a wiesz, że ja tu czekam na radosną nowinę od Ciebie? I takim jestem zagorzałym kibicem Waszych staranek, że hohohoho! Cudownie, że jestes taka dzielna! Jestem z Ciebie dumna i wiem, że będzie wszystko dobrze! A u mnie jest tak samo z państwowymi wizytami - masówka i czasu nie mają na rozmowę bo za drzwiami 10 pacjentek czeka. Więc chodzę prywatnie....
kasiadove a są jeszcze zaproszenia czy już się wszystkie rozeszły jak ciepłe bułeczki?
Miłego wieczoru Mamuśki!