hej dziewczynki
powiedzcie mi bo wczoraj bylam na usg, lekarz powiedzial ze dzidzia ma juz 15mm (w tydz urosła z 4,5 do 15mm
) i powiedzial ze nie moze stwierdzić któy to tydz bo wg @ to 9 a wg usg 6 i kazal znów za tydz powtórzyc usg... boje sie zeby nie zaszkodzilo bobaskowi bo usg robione raz na tydzien i tak przez 3 tyg to chyba nie jest zdrowe... nawej moj kicuś który na biologi nie sluchal nauczyciela w szkole stwierdzil ze chyba nie powinnam tak czesto chodzic na usg... i sama niewiem co robic... w nd moze uda mi sie zalapac dodatkowo do gin i zapytam ale tak mnie to meczy ze nie wiem jak doczekam do nd... :-(
tak sobie wygladam przez okno a tu... snieg sypie jak w srodku zimy
lubie zimie ale teraz jak to bloto wszedzie to najlepiej sie nie ruszac z domku...
a powiedzcie mi czy tez tak macie ze jecie sobie cos i nagle macie wrazenie ze uleje wam sie i juz nie dajecie rady, a za pol godziny znów czujecie głod ale przez gardlo niechce nic przejsc?
mnie to strasznie meczy i juz mam dosyc tego bo niechce glodzic dzidzi ale za to gardlo niechce nic przelknąc i tylko siedze i mysle co zjesc co mi przez gardlo przejdzie
okropne uczucie :-(
mdlosci mam nadal wieczorkami a rano troche muli, a w nocy ciagle sie budze
a rano nie przytomna wstaje znów i do pracy a w pracy 8h przed kompem i oczy bolą i normalnie juz nie daje rady
cosik okropnie sie mecze teraz...
kurde ale sie rozpisalam... czekam na moje szczescie ktore ma zaraz przyjechac i mysle nad tym co jesc ale jakos jak mysle o jedzeniu to slinotoku dostaje i odrzuca mnie na wszystko
buuu
Ren bardzo sie ciesz ze juz niedlugo bedziecie mogli na nowo probowac, bedziemy z moim skarbem trzymac mocno kciuki
a no i dziekuje za zaproszonki