ulisia wybacz, ale czasami Twoja infantylnośc mnie powala :-)
Pół dnia dyskusji o tym, czy założyc wątek czy nie, a na koniec dąs i pytanie do ogólu- podobają się Wam moje zabawki?
W związku z tym, że moim zdaniem założony przeze mnie topic nie narusza zasad forum, to żądam jego odblokowania.
W przeciwnym razie zmuszona będę interweniować u administracji.
Co do pkt.15. nie prowadzę sprzedaży, a odsprzedaż- zasadnicza różnica- bynajmniej dla mnie.
A na koniec jedno pytanie? Czy teraz do każdego tematu będziemy tworzyc jego regulamin? skoro do tej pory nie przestrzeganie regulaminu ogólnego nie stanowiło dla nikogo problemu? Ad. *** dlaczego nie przeszkadza Ci, jako moderatorowi, że porady odnośnie karmienia piersią gubią się wśród wywodów, miłych skądinąd ;-) o dupie maryni, dlaczego nie przeszkadzają ci komentarze do zdjęc w galerii- tylko utrudniają przeglądanie ;-)
Nie pisz mi tylko, że zrealizowałam Twój pomysł, bo jak widac, mam zupełnie inną koncepcję.
Co do merytorycznej oceny TWOJEGO POMYSŁU:
1. Nie rozumiem dlaczego nie mam prawa odsprzedac koleżance np. butelki za połowę ceny, skoro ja nie korzystam, a ona może oszczędzic np. 30 zł??? Mamy na siłę szukac towaru na wymianę, czy wprowadzic żetony, jeśli ona teraz dla mnie nic nie ma, to da mi 30 żetonów i ja jej je oddam, jak już coś dla mnie znajdzie???
Jako moderator bardzo słabo orientujesz się w zasadach forum i tak dla przykładu:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/regulamin-dzialu-sprzedam-44707/
2. Tak obwarowany zasadami wątek, ktore notabene są tworzone co chwilę, nie przyjmie się, bo nikomu nie będzie chciało się siedziec i dostosowywac prostego ogłoszenia do 15, 20 czy 34 punktów "regulaminu".
Mam tylko nadzieję, że w ramach rewanżu nie pousuwasz znowu moich tematów, nad którymi się napracowałam.
Sorry za ton, przepraszam wszystkich zniesmaczonych czytających, ale czasami mi ręce opadają, jak ktoś mi robi drakę o to, że korzystam z jego foremek do lepienia babek...
Dodano 21.12.2010, g. 9.29
Widzę, że swój post w nowym wątku edytowałaś tyle razy, że już zupełnie się pogubiłam. Punkty poznikały... dla mnie to dziecinada, nie zamazuje się "dowodów zbrodni" ;-) miała być dyskusja, a nie populizm...