sugar_and_spice
matka Króla
dobra, to skoro już kilka osób uważa wątek wymiankowy za dobry pomysł - to go robię. Nie wiem jeszcze czy dziś dam radę, czy dopiero jutro :-)
Sorki, że przerywam, ale wątek już jest od kilkudziesięciu minut...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra, to skoro już kilka osób uważa wątek wymiankowy za dobry pomysł - to go robię. Nie wiem jeszcze czy dziś dam radę, czy dopiero jutro :-)
Moriam moja w Wigilie będzie miała białą bluzeczke z szarą sukieneczka (zestaw) do tego białe rajstopy i kupiliśmy czarne lakierki z kokardkami . Na reszte dni tez mam sukienki.
.
jak TO zrobilas??? Ja tez tak chce!))Aha, moja Justysia śpi od paru dni od 21 do 6 rano BEZ POBUDKI i bez jedzenia. CUDOWNIE! )))))
Dobrej nocy Wam życzę Kochane :***
zamknęłam oba wątki wymiankowe - do wyjaśnienia co robimy w koncu.
bo jeśli mamy się kłócić to lepiej zrezygnować z tego pomysu - miało być fajnie i przydatnie.
nie utworzyłam wątku żeby Ci zrobić na złośc sugar. nie chodziło mi o to żeby Cię poprawiać albo zrobic lepszy wątek niż Twój. zrobiłam go nie wiedząc nawet o tym że ktos już zrealizował mój pomysł wcześniej - nawet do głowy mi to nie przyszło.
uważam, że muszą być sensowne zasady wątku żeby wymiany nie zgubiły się w tułmie 2900 postów - komentarzy do wymian itp***. jest nas udzielających sie myślę że ok 30 osób. 30 postów da się przebrnąć chcąc się wymienić.
ale - mimo że to był mój pomysł - nie mam monopolu na wymyślanie zasad wątku. chcecie coś zmienić, macie inne propozycje, chcecie wątek wymiankowy bez żadnych zasad - ok.
Więc proszę żebyście się wypowiedziały odnośnie wątku z wymianami. Ja zrobiłam tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-pazdzierniku-2010-f337/mamy-mamom-47045/#post6411548
Podoba Wam się?
PS. Sprzedaż nie jest do końca dobrym pomysłem - pkt 15 regulaminu. Ale jeśli Wam zależy - spytam administrację czy to łamie zasady czy jest dozwolone.