reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
sugar and spice - nie życzę sobie więcej złośliwości pod moim adresem.

Złośliwa to w tym momencie jesteś Ty, moja droga, bo dla mnie temat zakończył post Administratorki.
Jeśli masz ochotę na rzeczową polemikę, to zapraszam na PW, jeśli nie to nie brnij w temat.

Czraodziejko gratuluję suwaczka! Matko, jak ten czas leci...

Ostatnia edycja:
Kasis u mojego synka od czwartkowego szczepienia na rota były 3 kupki i wszystkie zielone,tylko ja między czasie zafundowałam dziecku sama kolkę - zjadłam brokuły...o ja głupia! A jeśli chodzi o mleko sztuczne to ja podaje raz,dwa razy na dobę Nan,myślisz że to może być przez to mleko też?

Trzymam kciuki za wizyty!

Zobaczcie mój suwaczek :-)))

Czarodziejka gratulacje:))))
Nie wiem moze i po mleku to sie okaże.

Efa, wypróbuje Twoją metodę, dziękuję :* Dobrze byłoby gdybym w ten sposób dała sobie radę, bo nie chcę być uziemiona w domu.
CzarodziejkaM gratuluje suwaczka! Mój żuczek skończy 3 miesiące 30 grudnia, więc to już też tuż tuż:-)

Wiecie czasem mi aż tak smutno się robi na sercu jak pomyślę sobie,że dzień za dniem tak szybko leci, mija nieubłaganie czas... nasze dzieci tak szybko rosną i czasem mam w rażenie że tracę coś. Takie dziwne uczucie.

Mój maż mi zrobił dziś niespodziankę, zapisuje mnie na prawo jazdy. Od dawna chcę zrobić,ale jakoś nie miałam odwagi sama się zapisać i ciągle odkładałam i odkładałam tak więc dziś idę do lekarza na 20 po zaświadczenie że mogę robić prawko czy jak to się tam zwie. Mąż umówił mi wizytę. Tak więc po nowym roku robię w sumie to i dobrze, bo potem prawko wzrośnie bo podnoszą ten cholerny Vat.
No i po nowym roku zaczynam chodzić na siłownie która mam 6 minut drogi pieszo od domu, to taki club fitness... wiele fajnych atrakcji. Musze zacząć się ruszać bo będzie mi tylko przybywalo kg a tak to zawsze wyrwę się z domu.

P.S taka jakaś dziwna atmosfera robi się na forum, hmm....

a ja juz wrociłam po wizycie od ortopedy. Niestety nie jest jeszcze do konca dobrze. Jest poprawa ale nie taka jaka powinna byc. Poniewaz jest to 2 kg wczesniaj wiec pieluszkujemy dalej a 1 lutego kolejna wizyta i rengen bioderek bo USG jest mnie dokładne.
Teraz zabieram sie za ugotowanie pomidorowej i bede robiła ciastka owsiano czekoladowe mowie wam mniam mniam. Szczególnie polecam tym co pala ciasta, nie maja talnetu albo nie maja piekarnika. Dodatkowo zdrowe bo szycza jak szczoteczka jelita. Szkoda ze nie czyszcza z kalori tylko ich dokładaja;-)

Czarodziejka gratki z okazji 3 miesiąca :)
Dobranocka powiedz siostrze, że jest niesamowita (powinna takie pierniki sprzedawać - ja bym schęcią kupiła). I podziękuj za pozdrowienia świateczne i jej również przekaż. I zazdroszcze długiego snu , u nas nadal 1 podubka o 3-4 rano.
Mala mi A moze jakiś sąsiad by pomógł?
A i trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś

Oglądam tv i straciłam wątek co chciałam napisać. Zmykam dalej się pakować .Miłego dnia

Małami_88, Efa - ja też tak znoszę wózek :) Najpierw na dół koła, następnie gondolę z małą. I przed domem składam. W górę tak samo.

a ja juz wrociłam po wizycie od ortopedy. Niestety nie jest jeszcze do konca dobrze. Jest poprawa ale nie taka jaka powinna byc. Poniewaz jest to 2 kg wczesniaj wiec pieluszkujemy dalej a 1 lutego kolejna wizyta i rengen bioderek bo USG jest mnie dokładne.
Teraz zabieram sie za ugotowanie pomidorowej i bede robiła ciastka owsiano czekoladowe mowie wam mniam mniam. Szczególnie polecam tym co pala ciasta, nie maja talnetu albo nie maja piekarnika. Dodatkowo zdrowe bo szycza jak szczoteczka jelita. Szkoda ze nie czyszcza z kalori tylko ich dokładaja;-)
U mnie przy USG nikt Artka nie ważył, nawet nie mówili, że trzeba... ciekawe czy się obudzą w styczniu?

Daj przepis na te szczoteczki.

reklama
U mnie przy USG nikt Artka nie ważył, nawet nie mówili, że trzeba... ciekawe czy się obudzą w styczniu?

Daj przepis na te szczoteczki.

nie Laury tez nie wazyli chodziło o to ze ona przy urodzeniu miała 2 kg i mogła miec jeszcze niedojrzałe bioderka.

Ciasteczka czekoladowo-owsiane (bez pieczenia)

jak nie miałam masła orzechowego dodałam nutelli a i ja jeszcze dodaje rodzynki i orzechy laskowe no i płatki owsiane

Do góry