reklama
sugar_and_spice
matka Króla
sugar and spice - nie życzę sobie więcej złośliwości pod moim adresem.
Złośliwa to w tym momencie jesteś Ty, moja droga, bo dla mnie temat zakończył post Administratorki.
Jeśli masz ochotę na rzeczową polemikę, to zapraszam na PW, jeśli nie to nie brnij w temat.
Czraodziejko gratuluję suwaczka! Matko, jak ten czas leci...
Ostatnia edycja:
Efa
Fanka BB :)
czarodziejkaM, gratuluję suwaczka :-)
mała_mi, może zrób jak ja: na i z drugiego piętra noszę półpiętrami osobno kółka i osobno gondolkę z małym.
mała_mi, może zrób jak ja: na i z drugiego piętra noszę półpiętrami osobno kółka i osobno gondolkę z małym.
kasis
Kasis u mojego synka od czwartkowego szczepienia na rota były 3 kupki i wszystkie zielone,tylko ja między czasie zafundowałam dziecku sama kolkę - zjadłam brokuły...o ja głupia! A jeśli chodzi o mleko sztuczne to ja podaje raz,dwa razy na dobę Nan,myślisz że to może być przez to mleko też?
Trzymam kciuki za wizyty!
Zobaczcie mój suwaczek :-)))
Czarodziejka gratulacje)))
Nie wiem moze i po mleku to sie okaże.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Efa, wypróbuje Twoją metodę, dziękuję :* Dobrze byłoby gdybym w ten sposób dała sobie radę, bo nie chcę być uziemiona w domu.
CzarodziejkaM gratuluje suwaczka! Mój żuczek skończy 3 miesiące 30 grudnia, więc to już też tuż tuż:-)
Wiecie czasem mi aż tak smutno się robi na sercu jak pomyślę sobie,że dzień za dniem tak szybko leci, mija nieubłaganie czas... nasze dzieci tak szybko rosną i czasem mam w rażenie że tracę coś. Takie dziwne uczucie.
Mój maż mi zrobił dziś niespodziankę, zapisuje mnie na prawo jazdy. Od dawna chcę zrobić,ale jakoś nie miałam odwagi sama się zapisać i ciągle odkładałam i odkładałam tak więc dziś idę do lekarza na 20 po zaświadczenie że mogę robić prawko czy jak to się tam zwie. Mąż umówił mi wizytę. Tak więc po nowym roku robię w sumie to i dobrze, bo potem prawko wzrośnie bo podnoszą ten cholerny Vat.
No i po nowym roku zaczynam chodzić na siłownie która mam 6 minut drogi pieszo od domu, to taki club fitness... wiele fajnych atrakcji. Musze zacząć się ruszać bo będzie mi tylko przybywalo kg a tak to zawsze wyrwę się z domu.
P.S taka jakaś dziwna atmosfera robi się na forum, hmm....
CzarodziejkaM gratuluje suwaczka! Mój żuczek skończy 3 miesiące 30 grudnia, więc to już też tuż tuż:-)
Wiecie czasem mi aż tak smutno się robi na sercu jak pomyślę sobie,że dzień za dniem tak szybko leci, mija nieubłaganie czas... nasze dzieci tak szybko rosną i czasem mam w rażenie że tracę coś. Takie dziwne uczucie.
Mój maż mi zrobił dziś niespodziankę, zapisuje mnie na prawo jazdy. Od dawna chcę zrobić,ale jakoś nie miałam odwagi sama się zapisać i ciągle odkładałam i odkładałam tak więc dziś idę do lekarza na 20 po zaświadczenie że mogę robić prawko czy jak to się tam zwie. Mąż umówił mi wizytę. Tak więc po nowym roku robię w sumie to i dobrze, bo potem prawko wzrośnie bo podnoszą ten cholerny Vat.
No i po nowym roku zaczynam chodzić na siłownie która mam 6 minut drogi pieszo od domu, to taki club fitness... wiele fajnych atrakcji. Musze zacząć się ruszać bo będzie mi tylko przybywalo kg a tak to zawsze wyrwę się z domu.
P.S taka jakaś dziwna atmosfera robi się na forum, hmm....
dawidowe
a ja juz wrociłam po wizycie od ortopedy. Niestety nie jest jeszcze do konca dobrze. Jest poprawa ale nie taka jaka powinna byc. Poniewaz jest to 2 kg wczesniaj wiec pieluszkujemy dalej a 1 lutego kolejna wizyta i rengen bioderek bo USG jest mnie dokładne.
Teraz zabieram sie za ugotowanie pomidorowej i bede robiła ciastka owsiano czekoladowe mowie wam mniam mniam. Szczególnie polecam tym co pala ciasta, nie maja talnetu albo nie maja piekarnika. Dodatkowo zdrowe bo szycza jak szczoteczka jelita. Szkoda ze nie czyszcza z kalori tylko ich dokładaja;-)
Teraz zabieram sie za ugotowanie pomidorowej i bede robiła ciastka owsiano czekoladowe mowie wam mniam mniam. Szczególnie polecam tym co pala ciasta, nie maja talnetu albo nie maja piekarnika. Dodatkowo zdrowe bo szycza jak szczoteczka jelita. Szkoda ze nie czyszcza z kalori tylko ich dokładaja;-)
Czarodziejka gratki z okazji 3 miesiąca
Dobranocka powiedz siostrze, że jest niesamowita (powinna takie pierniki sprzedawać - ja bym schęcią kupiła). I podziękuj za pozdrowienia świateczne i jej również przekaż. I zazdroszcze długiego snu , u nas nadal 1 podubka o 3-4 rano.
Mala mi A moze jakiś sąsiad by pomógł?
A i trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś
Oglądam tv i straciłam wątek co chciałam napisać. Zmykam dalej się pakować .Miłego dnia
Dobranocka powiedz siostrze, że jest niesamowita (powinna takie pierniki sprzedawać - ja bym schęcią kupiła). I podziękuj za pozdrowienia świateczne i jej również przekaż. I zazdroszcze długiego snu , u nas nadal 1 podubka o 3-4 rano.
Mala mi A moze jakiś sąsiad by pomógł?
A i trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś
Oglądam tv i straciłam wątek co chciałam napisać. Zmykam dalej się pakować .Miłego dnia
sugar_and_spice
matka Króla
U mnie przy USG nikt Artka nie ważył, nawet nie mówili, że trzeba... ciekawe czy się obudzą w styczniu?a ja juz wrociłam po wizycie od ortopedy. Niestety nie jest jeszcze do konca dobrze. Jest poprawa ale nie taka jaka powinna byc. Poniewaz jest to 2 kg wczesniaj wiec pieluszkujemy dalej a 1 lutego kolejna wizyta i rengen bioderek bo USG jest mnie dokładne.
Daj przepis na te szczoteczki.
reklama
dawidowe
U mnie przy USG nikt Artka nie ważył, nawet nie mówili, że trzeba... ciekawe czy się obudzą w styczniu?
Daj przepis na te szczoteczki.
nie Laury tez nie wazyli chodziło o to ze ona przy urodzeniu miała 2 kg i mogła miec jeszcze niedojrzałe bioderka.
Ciasteczka czekoladowo-owsiane (bez pieczenia)
jak nie miałam masła orzechowego dodałam nutelli a i ja jeszcze dodaje rodzynki i orzechy laskowe no i płatki owsiane