reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziewczyny zadam może głupie pytanie,ale nie jestem do końca pewna czy trzeba sie zabezpieczac jak nie dostałam jeszcze okresu?

Małami_88, Efa - ja też tak znoszę wózek :) Najpierw na dół koła, następnie gondolę z małą. I przed domem składam. W górę tak samo.

Ja też mieszkam na 2 piętrze i tylko raz zniosłam i wniosłam wózek. Byłam po tym mokra jak szczur. Gdyby klatka była szersza to dałabym radę a tak przechylając go na bok ledwo się mieściłam i ciągle obijałam się o ściany. Zaczęłam po prostu zjeżdżać nim po schodach i potem wciągać go po schodach. Wczoraj jak byłam na spacerku to wnosiłam już tak jak Efa i monimoni najpierw gondolka a potem podwozie. I tak będę robiła bo tak jest super :tak: Także Mała_mi polecam :tak:

hello :)

ufff wreszcie chwila wolnego , wiec pije kawkę husiam malego w bujaczku i odpalam kompa... no i mam kilka stron do nadrobienia.

U mnie tez dzis fajna pogoda byla i spedzilismy 2 godzinki na spacerku. Wreszcie , bo po wczorajszej wichurze juz mialam dola.

Dobra ruszam do czytania
I'll be back :)

Kasis lepiej tak bo zanim dostaniesz pierwszy okres będzie już wcześniej pierwsze jajeczkowanie więc może być suprice ;-)
Czarodziejka gratuluję ale ten czas goni :)
Mała mi ja też tak robię jak dziewczyny albo przypinam na stelaż samo nosidło samochodowe ale to musi być naprawdę ciepło więc juz dawno tak nie szłam na spacer, czasem to znoszę wózek przed spacerem pusty a wnosi M jak wraca z pracy ale to jak jestem z córka w domu i mi pilnuje te kilka sekund Krzysia.

My dziś też zaliczyliśmy spacer ale co ja się na w......am na te chodniki to moje. wymaz z noska odebrany i nic nIE wyhodowali, naturalna flora jupi ;0;0;0 ALE Krzyś nadal furczy w nocy. .

reklama
Do góry