reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

no to ja tez poprosze zaproszonko:)

a jak tam wam brzuszki rosna?widac cos juz?
bo u mnie hmmm wieczorami naprawde duzo juz widac jak na ten 7 tydzien:p

reklama
kasiadove jak mozge to tez poprosze to zaproszonko. u nas ąłdna pogoda była a teraz zaczoł snieg padac ble ble. i znowu w tesco niby bomba hhhe u nas to sa atrakcje jak nie słyna firma tpv to tesco ich nam dostarcza.pozdrawiam

Spodnie to już jakis czas są troche ciasne... Ale brzuszek zaczął rosnąć może jakiś tydzień temu i juz mąż mówi że już widać jak patrzy z boku :)

hehe efa przypomniałą mi sie przygoda jak byłam z erykiem w ciazy i poszłam do tesco a tam sa kasy pierwszenstwa dla kobiet w ciazy byłam juz w 5 mies ale nie było widac i poszłąm dumna i mowie ze jestem w ciazy do kasjerki a ona do mnie ze nie widac i mnie nie skasuje mowie do niej a co zaswiadczenie pani potrzebne wyjełam jej karte ciazy pod nos heheh ale jej głupio było .hehe

O, rany, Siva211, to Cię nieładnie potraktowała.
Ja się wybieram niedługo do stomatologa, a u nas w lecznicy straszne tłoki, bo to przychodnia przyszpitalna. Mam zamiar się tam strasznie wypinać, może ktoś się zlituje i mnie przepuści :)

Ja też poproszę zaproszenie :) Dzisiaj zobaczyłam mojego dzidziula i jestem troszeczkę spokojniejsza. Żeby jeszcze tylko to serduszko było.

reklama
My mamy na terminy te same , według om wychodzi 26 ale zalezy jaki masz cykl ja mam 32 i w sumie obliczyło mi na 1 listopada, zresztaw praniu sie okaze:)
Kasis A BYLAS U LEKARZA W KTORYM TYG??BYLO WIDAC SERDUSZKO??U MNIE JAK BYLAM W TAMTEN PIATEK TO OBLICZYLA ZE WG USG TO TO 4T5D I KOLEJNA WIZYTE MAM 11MARCA.

Do góry