reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Cześć Dziewczyny, ja właśnie wróciłam z uczelni. Piękna pogoda dziś w Bydgoszczy :) Bóle podbrzusza miałam wczoraj, ale tylko po południu i minęło. Bez żadnych plamień czy krwawień. Pewnie macica się poszerza :)

Efa - ja też przytyłam 2 kg :) Ale przez 2 miesiące to chyba na razie nieźle.

Buziaki :*

reklama
Dziewczyny który obrazek wybieracie na logo naszej grupy?
1
0000000000000001849&.png
2
224697430v4_480x48&#48.jpg

3mycutegraphics-ba.gif

Chyba że macie jeszcze inne propozycje :-)

reklama
czesc ja dzis byla na usg... widzialam bijące serduszko a maluszek ma juz 15mm :D ale sie ciesze i moj skarb tez taki szczesliwy chodzi :) z @ wychodzi mi ze to prawie 9 tydz a gin mi mowi ze zaplodnienie nastąpilo pozniej bo na 9 tydz to zarodek za maly jest i wg niego to ok 5,6 tygodnia... mam nadzieje ze troche sie pomylil i jest juz 8 tydz...
jak mialam usg i zarodek mial 4,5mm to tez serduszka nie bylo widac, zero pulsu...

a wiecie, ja tez tak mam ze jem sobie jem i nagle czuje sie pelna jakbym miala zaraz wybuchnąć a jakies pol godz pozniej czuje głód i to mnie męczy :( mdlości mam tylko wieczorkami ale nie jest zle :)

ja tez poproszę zaproszonko :)

Do góry