reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

sopocka b.mi przykro, moja kolezanke tez to kiedys spotkalo, teraz ma slicznego zdrowego synka. domyslam sie jak musi byc wam przykro. ale badzcie dobrej mysli, nastepnym razem na pewno wszystko bedzie ok!
beata 10 - nie wiem czy to skutek tabletek. mnie tez czasami pobolewa podbrzusze, ale taki to juz chyba urok ciazy ze ciagle cos. skoro lekarz mowil ze wszystko ok, to musi tak byc.
a co to za zaproszenia rozdajecie???

reklama
Sopocka bardzo mi przykro.. Trzymaj się.

Ja tu opiszę swój problem bo na wątek z dolegliwościami chyba nikt nie zagląda:no:
Znalazłam sobie nowy problem. Od wczoraj boli mnie podbrzusze podobnie jak na @ ale bardziej z lewej strony. Martwię sie tym strasznie. Dwa dni temu byłam na wizycie i było wszystko ok.Poza jakimś zapaleniem które się przyplątało. Teraz biorę globulki macmiror 500 complex i nie wiem czy to przypadek ale właśnie wtedy zaczął mnie boleć brzuch. Czy któraś z Was też tak ma?Do tego zwalam to też trochę na to że teraz właśnie prawdopodobnie miałabym @ gdyby nie ciąża( miałam nieregularne cykle).

spokojnie takie bole to nic niezwykłego w ciazy. Ja tez tak miałam i mi pstanio przeszło. Poki nie boli tak ze nie mozna wytrzymac ani nie krwawisz to nie ma sie czego obawiac.

Dzięki Dawidowe. Ból da się wytrzymać, nie jest jakiś bardzo intensywny ale jest ciągle. Boli po lewej stronie na dole i promieniuje na nogę. I teraz juz sobie myślę że nie potrafie rozróżnić tego bólu bo jest i ten z lewej strony i takie ćmienie czasem jak na okres.Zauważyłam też że bardziej mnie boli jak leżę:no: Eh... mam nadzieję że to nic groźnego. Do końca ciąży oszaleję..

Efa, wiem, że to marne pocieszenie, ale u mnie przyrost wagi jest zatrważający ( nie obżeram się !)
Jestem w 8 tyg i przybrałam 4kg.

Maga76, nawet nie wiesz, jak mi ulżyło, że jeszcze ktoś ma takie tempo przybierania na wadze :) Wszystkie mamusie tutaj chudną, względnie nie tyją w ogóle, już myślałam, że ze mną coś nie tak.

Kasiadove, ja też proszę o zaproszenie do grupy.

Sopocka, bardzo mi przykro. Trzymaj się ciepluchno. Życzę szybciutkiego zafasolkowania.

Sopocka to bardzo smutne, ja wczoraj dowiedziałam się że jeśli do soboty nie pojawi się serduszko to też po wszystkim ale staram się trzymać tego ostatniego skrawka nadziei. Wierze, że niebawem znów Ci sie uda.

Beata10 ja nie bardzo pomogę bo w tym temacie znawcą nie jestem, ale może lepiej skonsultuj sie telefonicznie z lekarzem? Ja miewam takie bóle raz z jednej raz z drugiej strony, promieniują aż pod łopatki i do pachwin ale juz wiem, że to macica i może tak być, na poczatku jednak przez kilka dni ból był jedynie po prawej stronie i bałam się że może byc to ciąża pozamaciczna. Mysle że w Twoim przypadku tez może być to macica, to nawet bardziej prawdopodobne niż u mnie bo jesteś na takim etapie ciąży że ona się musi już nieźle rozciągać. Mi gin mówił że ból powinien przechodzic jak się położę ale tez nie powiem żeby to sie sprawdzało bo czasami właśnie jak leżę ból się nasila, sądzę, że to może od napięcia mięśni. I ja te bóle miewam co jakiś czas - zakuje, zaboli trwa to kilka sekund, czasem minut i powrót do normy i takich sytuacji kilka w ciagu dnia, ale pieron wie, może w trakcie jak ciąża sie rozwija trwa to dłużej. Najlepiej podpytać lekarza, a jak nie masz takiej możliwości to zawsze możesz podjechac do szpitala, w 9 tc muszą się zainteresować. Mam nadzieje że będzie ok.

sopocka skarbie, wiem co czujesz :-( ja mialam puste jajo we wrzesniu ubieglego roku:( kochana a ktory to tydzien??u mnie stwierdziono w 8..:( przytulam Cie mocno i 3mam za Ciebiew && zagladaj do nas czasami:*

reklama
Do góry