reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

A Olek dzisiaj 2 godziny histerii zaliczył. Właściwie bez powodu. Masakra :/
Co do Waszego wczorajszego procentowego świętowania, to ja mogę dopiero zacząć: mój tato przywiózł karton dobrego rumu 80% do herbatki i absynt :D. Masakra, hehe!
A sylwestra my świętujemy u rodzicó w Starogardzie, czyli tu, gdzie jestem od kilku tygodni :).
Ida, trzymam kciuki za Twoje zdrowie.
Strip, zajebiaszczy kolorek :)

reklama
My również na spacerki wychodzimy czy śnieg,czy deszcz...
Sylwester spędzamy tylko w trójkę w domciu,przy tv i necie:-)
Miłej soboty życzymy!!

hej dziewczynki:)
Na spacerku byłam wczoraj:)szlismy do tesco:)jutro sie wybieram na chwile.
Strip jesteś piękną kobieta i podejrzewam we wszystkim jest ci dobrze:)

No nie daruje sobie, a ja wczoraj się z moim kłóciłam zamiast do Was dołączyć ehhh

Idus zdrówka zycze.
Srtip super kolor. Tez mam ochote cos na głowie zrobić tylko sama niewiem co.
Dooris bedziesz wygladała bajecznie. Fotki w kazdym razie wrzuc heheh.
Efa nie ma to ja dobry rum w zimowe wieczory.

My tez na spacery chodzimy. Dzis tez bylismy i nie uwierzycie moj M. mowi, ze jest zimno i chyba powinnismy wracac(bo malej zimo) ja z nim oszaleje. Naprawde wolę jak on wyjezdza i jestesmy sobie same we dwie :). Nikt mi nic nie narzuca.
Jesli chodzi o zasypianie to u nas jest kapiel, potem włączam nocną lampke daje cyca i po 15 minutach juz spi. Moze raz w tym tygodniu sie zdarzyło, że musiałam ją ululać.

Ostatnia edycja:
hello

strip laseczka jesteś, włoski sliczne.

co do spacerów , to ja jakos nie mam cisnienia zeby wychodzic jak pada deszcz czy jest paskudnie. Dla mnie to tez ma byc relaks taki spacerek , wiec ide jak widze ,ze nie będę się meczyc . Generalnie mróz jest ok , zwlaszcza jak swieci sloneczko to uwielbiam spacerowac. Nie cierpie wiatru i deszczu.

A ja dzis biegam od rana , sprzątanie , sklepy itd. Fajny dzien , tylko cos mnie glowa rozbolała :-(

Strip no no,sexi mamuśka z Ciebie :-)

A co do spacerków,to ja z tych co jak jest - 10 na dworze to nie wychodzę z dzieckiem,sama nie lubie takich temperatur i źle znoszę zimno,brrrrr to i dziecka też nie biorę na taką pogodę.Czasem tylko balkon w zime.Zresztą jakbym nawet chciała wyjść to mąż mi potrzebny,żeby znieść wózek z 3 piętra i potem wnieść,bo to wszystko łącznie z dzieckiem i całą tą zimową garderobą waży troche a ja raczej słaba w rękach jestem :zawstydzona/y:

Ma pytanie do mam które karmia butelką. Chodzi konkretnie o okres po porodzie. Mineły już dwa miesiące-karmiłam mała 3tyg a do tej pory @ brak? Jak to faktycznie wygląda? Orientujecie się może?
Ja urodziłam swojego synusia w tym samym dniu co Ty i karmiłam piersią też coś ok. miesiąca ale od samego początku był dokarmiany mm, @ jeszcze nie miałam i jak byłam w czwartek u gina to stwierdził, że za ok. miesiąc powinien się pojawić bo endometrium już pogrubione. Także jeszcze można poczekać na @.

Ja na szybko, bo netu nie było netu znowu. Jutro chrzciny, trzeba jeszcze do spowiedzi leciec. W międzyczasie piekę ciasteczka Cranberry Noel od pszczylaszczki :-)
Artek dziś spał od 22 do 5.11 :-) bosko byłoby, gdyby to stawało się normą, opuścił pobudkę między 1 a 2 w nocy... wydawało mu się chyba, że o 5 jest 2, bo po jedzonku zasnął jak ta lala i spał do 8.23... normalnie po drugiej pobudce w okolicach 5 rano spac już nie chce.

Zmykam do ciastek.

współczuję tym, które muszą wózek nosić.
ja wychodziłam nawet w deszcz, kupiłam sobie kaloszki i kurteczkę na deszcz ;-)
a zimy też nie znoszę i gdyby chodziło tylko o mnie to na pewno bym nosa nie wystawiała za drzwi, ale z dzieckiem to co innego, na zimę znowu kupiłam sobie bardzo ciepłe buty i bardzo ciepło się ubieram jak wychodzę.
wychodzę szczerze powiedziawszy również dlatego, że na dworze mały usypia i potem śpi jeszcze w wózku czasem po powrocie

reklama
a ja dzis bylam na zkupach i kupilam sobie dwie kiecki:))) jedną na chrzciny a druga na inne okazje:))i wiecie co nawet zle nie wyglądam w niej heheh mam jeszcze sporo do zrzucenia ale jednak 14 kilo mniej :))

a z innej beczki dzisiaj myslalam ,że spedze mily wieczor ,mąż pojechal na wigilie zakładową, a z rodzicami mialam ubierac choinke i tak sie poklocilam z ojcem ze szok, mam juz dosc wiecznego wtrącania sie w moje małżeństwo i wychowywanie dzieci!!!!boze czemu ja nie mieszkam na swom:(((((

Do góry