witam wieczornie bo akrat doje cycki dzien zwarioqwany, w chacie jeszcze burdel a my po sklepach za prezentami biegiem, kupilismy szafe dla corci i mezus wlasnie ja skreca)))))))))) kupilismy tez choinke 180cm a ubierac nie wiem kiedy bo najpierw jutro maz musi skonczyc wiercenia i poznosic do piwnicy cala graciarnie wrrrrr...... szafa za to super, 3 drzwiowa jak dla doroslych z lustrem na srodkumoja gwiazda sie bedzie cieszyc z lustereczka))))))poza tym jak jezdzilismy po sklepach zadzwonilam do mamy sprawdzic czy radzi se z leane, czy wsjo ok, a mama dala na glosnomowiacy komorke i leane jak uslyszala mnie to rozgladala sie wszedzie, usmiechala i szukala a na koniec puscila baczka ze w telefonie slyszalam)))))))))) poza tym calkiem nizla noc byla wczoraj bo mloda sie uspila o 20h i wstala o 2.40 dopiero ,potem o 6.40 i tu usiala se pogadac z tatusiem jak poszlam dorobic butle)) lezala se na boku przodem do mezusia i hihotala jak wariat))jak tatus wstal to mloda usnela i dospalam do 10h dzieki niej)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
a czy wasze dzieci tez duzo jedza??? moja normalnie pozera ilosci niezle, butle od 90-150 tylko pekaja!!!! mama sie smiala ze malej trzeba nalozyc smoczek na puche z mlekiem)))))) dupsko juz ma ciezkie )
a co do cycow- zmeczenie jednak bo rano jak wstalam wyspana to wyciaglo 60 z dwoch wiec jak na mnie to masa!!! teraz sie doje i 50 juz jest wiec rano zarloczek dostanie duuuuuuuuuuza butle
a czy wasze dzieci tez duzo jedza??? moja normalnie pozera ilosci niezle, butle od 90-150 tylko pekaja!!!! mama sie smiala ze malej trzeba nalozyc smoczek na puche z mlekiem)))))) dupsko juz ma ciezkie )
a co do cycow- zmeczenie jednak bo rano jak wstalam wyspana to wyciaglo 60 z dwoch wiec jak na mnie to masa!!! teraz sie doje i 50 juz jest wiec rano zarloczek dostanie duuuuuuuuuuza butle
Ostatnia edycja: