reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam
my dzis ubralismy choinke i w domku odrazu czuc magie swiat..:)))
DZIULKA ale amsz dobrze ze juz na nowym mieszkanku. my dostajemy klucze dopiero 29 grudnia i jeszcze przed nowym rokiem chcemy tam pomalowac i w pierwszy tydzien stycznia sie przeprowadzic:)

ALEKSANDRA witaj:)widze po twoim suwaczku ze urodzilysmy nasze krolewny tego samego dnia:))))a co do okresu to jak tak jak ty karmilam tylko miesiac niecaly i okres dostalam 5 listopada (tak mi sie wydaje) a potem 2 grudnia i trwal tylko dwa dni..teraz czekam na @ bo tabletki kupione a nie moge brac heheh

reklama
dziulka hehehe, a tam zazdrosny, moj małż mial byc moją konkurencją bo mial włozyc taki kostium:
Kostium FITNESS mski - Karnawa, Sylwester, stroje karnawaowe, maski, kapelusze, peruki, dekoracje, wieczr panieski, wieczr kawalerski, stroje dla dzieci
ale cholera dzieci tam będą i nie mozemy przeginac , choc znając towarzycho to pewnie ktos wyskoczy w czzyms jeszcze lepszym :-)

co do pokarmu , to moze przez to ,ze tak zapierniczasz i spalasz ten pokarm.
A tak powaznie to trzymam kciuki ,zeby jutro bylo lepiej. Bawarkę sobie strzel!
A Leane dobrze załatwila tatusia . Muszę z Dorianem pogadac ,zeby tez tak przywital tatusia jutro :-)

Otwieram piwko bezalkoholowe,zasiada do forum i co widzę? Nie piję sama,hehe,no jak fajnie - to zdróweczko! W dodatku ja dziś też sama,bo mąż poszedł z naszymi znajomymi na wódkę,no poumawiali się czy co?:-D

U nas ogólnie już ok.Jak dzwoniłam do niego na dniu w ważnej sprawi, to na koniec mu powiedziałam,że za te moje nerwy i łzy to chyba będzie musiał mnie na kolanach przeprszać.I wiecie co zrobił jak wrócił z pracy?Klęknął,ale na jedno kolano stwierdził że tylko na jedno,bo musi być kompromis.Rozłożył mnie na łopatki,oczywiście wybaczone:-)

Dziulka ja dziś wieczorem ściągnęłam 20 ml z dwóch piersi,liczę że po piwku się polepszy a narazie mały po mm

Doris...zarąbiste to ubranko:tak:

Ostatnia edycja:
wpadam na moment:)
z sylwkiem dołączam sie do Was kochane ,my tez zostajemy w domciu ,mąż idzie na dyżur.
Ale dzis młody dal popis,masakra nie mogłam go uspokoić:((((( jstempadnieta wiec zmykam lulu....

a moja dzis miała pierwszy raz atak kolki przynajmniej tak sadziłam. Wkoncu zasneła a ja ide przygotuje butelki na noc i tez lece spac. dobranoc

reklama
Hej :-)

My dzis caly dzien bez netu, bo zakladali nowa elekrtyke w naszym budynku i od 8.30 do 16.45 nie bylo pradu. Cale szczescie, ze w cyckach mleko bylo, a Pawel po szczepieniu wlasciwie dobe przespal, wiec nie bylo dzis w zwiazku z tym brakiem pradu wiekszego bolu. No tlyko do Was nie moglam zajrzec:-(

W kwestii okresu, to ja jeszcze nie mam i mam nadzieje nie dostane jeszcze dluuuuuuuugo.

A co do Sylwka, to my siedzimy w domu, wiec bardzo chetnie stukne sie kieliszkiem z Wami :-)

dziulka - u mnie tez jest roznie z mlekiem w cycach. Nie wiem za bardzo, od czego to zalezy. Jednego dnia jest nawal, drugiego pracuje tylko 1 cycek, a jeszcze nastepnego nie ma za wiele w obu. Ostatnie 2 doby Maly prawie non stop na cycku, wiec dzis wieczorem juz kiszka i pustki i nawet nie zabieram sie za sciaganie. Za to chora piers chyba wrocila do swiata zywych :-)
A co do robienia numerow przez mojego Pawelka, to on tak jak Twoja Leane, dziulka. W srode rano obudzil mnie o 8smej, wstalam niewyspana, umylam sie, wzielam go na 'salony', ulozylam na kanapie i zabieram sie za sniadanie. Po 10 minutach Maly SPI!!!Myslalam,ze sie zdrzemnie pol godzinki, wiec czuwalam, a on zasnal na 2...

A dzis moja Mama zrobila numer roku :-) Rano, zamiast lyknac na czczo swoje leki, to lyknela bardzo silny srodek na sen i ... spala od 8.30 do 14.30 :-) Nie dosc, ze pradu nie bylo, to jeszcze Mama mi 'odleciala' i znow nie mialam do kogo geby otworzyc. Mowie Wam, jak mi rano powiedziala, co zrobila, to sie prawie posikalam ze smiechu :-D

Ok, to ja juz lece, bo wypada sie polozyc spac. W cyckach pusto, wiec pierwsze karmienie nocne dzis zalicza moj maz, a ja spie :-)

Do góry