reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej! Widzę,że wczoraj "impreza" się rozkręciła:-D. Ja już nosem siedziałam w klawiaturze;-),więc po 22 poszłam spać.
Co do sylwka,to my też w domu, może ktoś przyjdzie do nas...

Dorisday nooo,kostium super!

Onesmile nieźle z tymi lekami u mamy. Dobrze,że nie pomyliła z innymi lekami...

A mój Franek,jak zasnął wczoraj około 19.30, to obudził się dopiero o 5! Potem wstał o 8 i teraz po posiłku smacznie sobie śpi.
Miłego dnia!

reklama
IMG_0324.jpgIMG_0322.jpg

witajcie kochane :D tesknilam:D chwale sie nowym kolorem i image:D
wojtek dzisiaj szamie co 40 min;p moje cyce nie wyrabiaja ;p

A ja witam z rana. Mała guga w łózeczku a ja ide szykowac sniadanie bo mam chec na jaja w majonezie. Generalnie majonezu nie lubie a tu jakos mam chec. Za oknem sliczne grube płatki sniegu spadaja a ja po ciezkim tygodniu nie wychodze z domu nawet z małą na spacer. Mysle ze i ona juz ma dosc turystyki ;-)
stripMYmind całkiem ciekawy kolor. no ja jeszcze tylko ruda nie byłam ale kto wie moze pewnego dnia...........

hhehee mam to samo zmieniam co trochę. ruda już byłam, miałam chyba każdy kolor ;p
brrr zimno, kiedy byłyście ostatni raz na spacerku z dzieciaczkami?

powiem krótko ;-) :
na dworzu byłam wczoraj, dziś też się wybieram
kolor włosów też chyba miała już każdy ;-)
dawidowe zazdroszczę, że nie lubisz majonezu!!! ja już go nie kupuję, bo zawsze kończy się zaraz niedługo po otworzeniu....

hhehee mam to samo zmieniam co trochę. ruda już byłam, miałam chyba każdy kolor ;p
brrr zimno, kiedy byłyście ostatni raz na spacerku z dzieciaczkami?

ja chodze na spacery codziennie a własciewie mała jezdzi ze mna i wszystko załatwia bo a to lekarz a to wigilia w pracy a to złobek a to zakupy a to jakies moje badania. Samochód przed wyjazdem za grancie sprzedałam bo i tak sie zaczynał sypac wiec wolałam wczesniej wiecej gotówki za niego wyciagnac. W efekcie kiedy wrociłam na dobre to koniec ciazy wiec samochodu nie kupiłam. A teraz jakos jest wiecej wazniejszych wydatków. No i niestety zostaje mi komunikacja miejska. LAura czy snieg czy mróz jechac musi. Przynajmniej sie hartuje.

Natolin a u mnie połowe słoika wyrzucam bo sie psuje. A dzis kupiłam jakis ochodny i mi nie smakował za kwasny

jak narazie chowa sie zdrowo. Ja jestem przeciwnikiem nie wychodzenia bo deszcz czy mróz bo potem wyjdzie i dziecko odrazu chore.

Ostatnia edycja:
a ja musze sie dzisiaj pochwalic, że mój synek pierwszy raz przespał całą noc, jestem w szoku bo spał 8godz. od 22 do 6 rano :D Oczywiście ze mną w łóżku na miejscu tatusia :) podejrzewam ze w łóżeczku by tyle nie dał rady :/ A mąż jeszcze nie wrócił, naszczęście rodzice u mnie nocowali więc było miło :) A teraz synek śpi u mnie na rączkach, jak go odkłądam to odrazu płacz bo jacyś idioci od 8 rano borują, wiercą i walą przez ściane wrrr no żesz ... mogliby sobie w sobote tydzien przed świętami odpuścić :(((

jak narazie howa sie zdrowo. Ja jestem przeciwnikiem nie wychodzenia bo deszcz czy mróz bo potem wyjdzie i dziecko odrazu chore.

zgadzam się w 100% :) my też śmigamy po dworzu czy śnieg czy deszcz, co prawda nie codziennie bo wiadomo nie zawsze mamusi sie chce, albo synek akurat prześpi pore spacerku, a to chodniki nie poodśnieżane itp. Ale u mnie wszyscy się dziwią że ja z nim wychodze jak jest zimno, normalnie chyba powinnam się do kwietnia zaszyć w domu :/

a co do sylwestra to ja się przyłączam i napewno wirtualnego szampana z wami na forum wypije bo też w domku zostajemy :) Mamy przygotowane scrable, warcaby i inne gry planszowe i zrobimy sobie wieczór gier rodzinnych :D o ile Patryk pozwoli ;)

Ostatnia edycja:
reklama
no co poniektórzy w moim otoczeniu też mają takie zdanie.
kiedyś była rozmowa o smoczkach do butelek i dziewczyny nie wiem jak to robicie ale jak ja włożyłam smoczek aventu do butelki lovi to się nie dokręciła dobrze, nie dało się poprostu i mleko wylatywało
przynajmniej macie plan miły, u nas na pewno będzie królował tv i net...

Do góry