dawidowe
Fanka BB :)
Milego dnia zycze !!
ja to bie tez zycze miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milego dnia zycze !!
Ja byłam na początku 8 tygodnia, w pierwszej ciąży też, żeby się nie stresować. W obu przypadkach serducho już biłoDziewczyny kiedy pierwszy raz słyszeliście albo widzieliście serduszko?
Efa, wiem, że to marne pocieszenie, ale u mnie przyrost wagi jest zatrważający ( nie obżeram się !)Cześć Kochane!
Oj, co za pogoda - śnieg pada za oknem. Trochę mnie to martwi. Byle do wiosny
Co do brzuszków, to mój już całkiem nieźle widać, przytyłam ze 4-5 kg, a to dopiero 10 tydzień. Mam nadzieję, że przystopuje mi się trochę z tym tyciem . Czy któraś z Was też ma takie tempo?
czesc dziewuszki u nas łądna pogoda słoneczko wąłsnie skonczyłam myc okna he. wczoraj chciałam sie zarejstrowac na usg 3d i zdziwiłam sie usg jest robione dopiero w 22 tyg ciazy a ja widze ze niektóre mamy maja porobione na innycvh forach juz w 12 tyg . ale zapisałam sie na na zwykłes z ocena płodu i z nagraniem na płytke .