reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

malutka jakiś czas temu mieliśmy problem z kupkami i lekarz zalecił Enfamil 0 Lac, są też wersje "normalne", mleko nie jest tanie, ale czytałam o nim dużo dobrego, podobno najbardziej zbliżone składem do mleka matki.

reklama
wg mojej pediatry najlepsze na rynku, a ufam jej. my to musimy to co jest dla alergików i nie wybrzydzać... natomiast co do dłuższego spania to podejrzewam, że to zasługa mm

Onesmile zdrówka. Zycze by szybko minęlo ...
Sugar piekny suwaczek :))

My wstalismy o 8. Cycus od rana byl :), a teraz leze i sie w misia wpatruje.A dzis znowu same ,ehh jak ja nie lubie jak mezus wyjezdza.
Za oknem sloneczko, wiec na bank na spacerek dzis pojdziemy

U nas też słoneczko ale temperatura (-12C) nie pozwala na spacerki niestety :( a taką mam ochote gdzieś połazić...
poza tym też sama w domu siedzę. Zepsuł się nam samochód więc D. zamiast do pracy to do warsztatu pojechał i nie zdziwię się jak wróci później niż standardowo po robocie. Aaa jakoś mnie na marudzenie zebrało dzisiaj.

ONESMILE - ZDRÓWKA! mam nadzieję, że szybko uda Ci się opanowac zapalenie!!!

Witam sie porannie :-)

My dopiero wstaliśmy i to też nie sami z siebie tylko telefon nas obudził.
Pobudka byla o 3.50 i 7.00 :-) Za drugim razem tez bylo expresowa zmiana pieluszki bo jakos mu wycieklo bokiem :-( .

Onesmile pewnie teraz odsypiasz te nocne przykrości. Strasznie wspólczuję, mam nadzieję ,ze lekarze jakos zaradzili i już tak nie cierpisz. Chyba nie zostałas w szpitalu????:szok:
Daj znac co i jak!

Onesmile współczuję.
Sugar ładny suwaczek :D Jakie mm dajesz maluchowi? Chciałabym coś mieć w domu w razie czego. Dostaliśmy od kuzyna Bebiko ale słyszałam że dzieci po nim często mają problemy z kupami i uczulenia.

My używamy bebiko i jest ok. Zresztą Franek dostawał je już w szpitalu i nie było problemów.

Sugar piekny suwaczek. Gratuluję. :-)
Onesmile współczuję.Przytulam:-(

Dawidowe kciuki zaciśnięte! Laura na pewno będzie grzeczna;-)

A u nas śniegu po kolana-dosłownie;-). Syn jak wyszedł z klatki, to wpadł w zaspę i spodnie mokre do kolan. Więc,mimo,iż słoneczko zaczyna się przedzierać przez chmury, ja nie mam zamiaru przedzierać się z wózkiem przez zaspy. Zresztą dopiero wróciliśmy z"trasy".

a ja opatule dziecia i pomimo -11'C pojdę do sklepu. Nawet chleba nie ma... No chyba że zakupię się w Piotrze i Pawle. Kusi mnie :-)
Onesmile
, trzymaj sie dzielnie! przesyłam duuuuzo ciepła :-*
Sugar, gonisz mnie z tym suwaczkiem i gonisz, i coś dogonic nie mozesz :p

mam nadzieję, że u onesmile już lepiej
mnie wkurzył mój mąż i wiecie co? popłakałam się trochę, ale zaraz stwierdziłam, że w sumie to mam go gdzieś. najważniejsze jest dla mnie dziecko, a reszta to może spadać.

reklama
natolin szkoda łez kochana! Nie przejmuj się facetem , a juz na pewno nie placz! kochana czy oni placzą jak sie z nami pokłócą??? Masz rację, mysl o maluszku i niech sie dzis duzo uśmiecha do mamy!!!

ulisia no to gratulacje. A co to za praca?

Do góry