reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Strip a Ty nie jesteś szatynką przypadkiem??
A co do wagi to moja waży 5kg, coś mało w porównaniu do Waszych brzdąców.
No widzisz, moja Justysia jest dzień starsza od Wojtusia Strip, a waży teraz 5200. Ale Wojtuś przy urodzeniu ważył 4,5 kilo, a Justynka 2990, więc co dziecko to inaczej.
Jak podglądałam zdjęcia dawidowe i jej kruszynkę, to rzeczywiście jest maleńka... I przecudna! Dawidowe, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień - miłej lektury! :-)

reklama
A ja dziś mam jakąś masakrę.
Wczoraj tak źle się czułam, że myślałam, że koniec ze mną. Było mi słabo okropnie, mdliło mnie i miałam wrażenie, że zaraz będę miała mega sraczkę i żygaczkę, ale nic, zero, tylko słabo i senno. Mąż się Artkiem cały wieczór i noc zajmował, ja tylko cycka dawałam, spałam do 11.
Teraz mąż ma to samo co ja wczoraj...
Artek marudny dziś. Wisiał na cycku od 16 do 21 z przerwą na zmianę pieluchy i oglądanie karuzelki razem jakieś 30 min). Brzuch ma pusty i "becy", więc dałam mm. Zaraz spróbuję się ściągnąc... może tam nic nie ma? Choc wydaje się, że mleko tryska, może on pic nie umie, ale czy nie powinien wtedy denerwowac się przy cycku? A on pojada i śpi...

dorisday mój mały ma katar a szczepiłam go dzisiaj, mój pediatra powiedział, że katar nie stoi na przeszkodzie żeby robić szczepienie, chyba, że dziecko ma gorączkę.
onesmile- mój budzi się 3 razy w nocy i dla mnie to jest jego rekord, bo córka budziła się 5 razy i do tej pory budzi się dwa raz, a ma już 20 m-cy. Są takie dzieci co mają lekki sen i nie prześpią całej nocy, też się zastanawiam kiedy moje dzieci będą spały całą noc.

ojej to ja bym psychicznie wysiadła, bo u mnie sen to podstawa!

a z tymi pojemniczkami na mleko to ja widziałam wcześniej takie co były trzy przegródki i się wsypywało odmierzone porcje, a teraz nie mogę tego znaleźć :-(

A ja wlasnie dzwonilam na pogotowie...Moja piers znow daje czadu...chyba zwariuje z bolu.
Maja do mnie oddzwonic w ciagu 3 godzin i moze uda nam sie pojechac na wizyte dzis w nocy...Tylko mi Malego zal,bo budzic trzeba. Ale do rana nie wytrzymam.
Trzymajcie kciuki,zebysmy nie musieli czekac do 4 rano na wizyte.

sugar -duzo zdrowka zyczymy.
dawidowe- kciuki zacisniete.
e-lona- juz 3ci tydzien walcze z zapaleniem piersi. 10 dni antybiotykow, w niedziele skonczylam serie. Dzis popoludniu nawrot...

Witam z rana :-) Pierwsza!!!!!!!!!!!!!
Czy będzie nagroda?
My się oczywiście cycamy... pierwszy raz tej nocy!!! Czy to zasługa mm, czy zbieg okoliczności? Tak czy inaczej ominęła nas pobudka między 1 a 2 i płakac nie będziemy...
Ładny mam suwaczek?

reklama
Onesmile współczuję.
Sugar ładny suwaczek :D Jakie mm dajesz maluchowi? Chciałabym coś mieć w domu w razie czego. Dostaliśmy od kuzyna Bebiko ale słyszałam że dzieci po nim często mają problemy z kupami i uczulenia.

Ostatnia edycja:
Do góry