reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Moje kochane kobiety dziekuje za wsparcie i witam sie z rana,

matko, co to byla za noc...Pogotowie oddzwonilo po ponad godzinie,zeby poinformowac,ze najblizszy wolny termin maja o 2.20 nad ranem w szpitalu na drugim koncu miasta...Ten blizszy nam oblozony.Zdecydowalismy z mezem,ze nie ma co wydawac tyle pieniedzy na taksowke, bo ustalilismy, ze Malego nie bedziemy ciagac po szpitalach w nocy i maz z nim zostanie. Koniec koncow, wzielam konska dawke paracetamolu i oblozylam cycka schlodzona kapusta. Po 2 godzinach opuchlizna zeszla, a Maly przy karmieniu odblokowal kanaliki i wyssal, co trzeba. Ale i tak spalam tylko 4 godziny, oczy mam na zapalki, piers pobolewa, ale wciaz oblozona kapusta jestem i na paracetamolu. Dzwonilamjuz do mojego lekarza 1wszego kontaktu, ma oddzwonic w ciagu 2 godzin, to sie z nim naradze, co dalej i czy warto kolejny antybiotyk wlaczac...

Ja juz nie mam sily, nie chce podtruwac Malego lekami, ilez mozna? Niby ten antybiotyk lagodny i mozna go stosowac w trakcie karmienia, ale Pawel i tak go odczul (niespokojny, marudny, bolal brzuszek).Juz sama nie wiem, co robic.
Jak na zlosc, maz dzis pojechal w dluga trase i wroci znowu o 19stej...
Wieczorem ma przyleciec moja mama, wiec od jutra, mam nadzieje, bedzie juz troche lzej...
Sorry dziewczyny,ze tak smece, ale jestem naprawde przygnebiona i juz sama nie wiem, co robie zle, ze z ta piersia ciagle przeboje :-(

sugar - mega gratulacje na 2 miesiace!
dobranocka - dzis w nocy poszly w ruch pampki 2ki, bo sie siusiu wylalo...;-)

natolin - przytulam, otrzyj lezki.
ulisia - gratulujemy!

reklama
dzięki dziewczyny, a łezki już otarte, generalnie mam gdzieś kłótnie z nim, tylko słowa mnie zabolały. nieważne.
onesmile Ty nie smęcisz i dobrze, że piszesz co u Ciebie, trzymaj się!

Onesmile, PO TO TU JESTEŚMY żebyś się mogła wypisać! Gratuluję wejścia w nowy etap - pampki dwójeczki :-)
Uśmiecham się do Ciebie, choć sama od 6 rano walczę z kolką. Teraz chwilka przerwy. Dopisuje do listy zakupów nowe opakowanie Boboticu...

a ja uspilam malego i sie farbuje na blond:p

dzis mielismy ryki caly dzien bo kupy nie ma od 3 dni.... ale dalam viburcol na uspokojenie i delicol do kazdego jedzonka i sie uspokoil po kapieli moze w nocy strzeli klocka. apropos klockow my juz 7100 wazymy:D 74 ciuszki na styk :|
strip, zdjecie zapodawaj, a też kojarzę ze zdjęć, że bardziej w stronę "ciemnej strony mocy" twoje włosy były:D:D:D będzie szok!!!;)))

Onesmile, PO TO TU JESTEŚMY żebyś się mogła wypisać! Gratuluję wejścia w nowy etap - pampki dwójeczki :-)
Uśmiecham się do Ciebie, choć sama od 6 rano walczę z kolką. Teraz chwilka przerwy. Dopisuje do listy zakupów nowe opakowanie Boboticu...
dobranocka, rozumiem że Justynka dobrze na niego reagowała? bo Michalina dostała dwie dawki i po każdym z dwóch karmień ulewała na maxa i nie wiem czy to może być wina tych kropelek...

natuś, daj mi namiary na swojego męża to go do pionu postawię i przywołam do porządku!!!!!!!

a mnie choróbsko złapało jednak...:((((((((((((((((( i jak na złość mąż dzisiaj ma nockę więc będę miała wesoło jak padnę z dzieciem w ramionach.... a do tego jeszcze "zimno" mi chyba wyskakuje na wardze - pierwszy raz od nie pamiętam kiedy, bo dłuuuuuuugi czas tylko w nosie się pokazywało...

reklama
dobranocka, rozumiem że Justynka dobrze na niego reagowała? bo Michalina dostała dwie dawki i po każdym z dwóch karmień ulewała na maxa i nie wiem czy to może być wina tych kropelek..
O, no to możliwe jest! Dzisiaj po piersi mi ulała, a dawno jej się to nie zdarzało. A kropelki dostała - widzisz jaka Ty spostrzegawcza jesteś! Lecz kropelki działają, więc i tak je dostanie.

Robię urodzinki dla męża (40 lat - dzisiaj kończy!!), w zeszłym roku menu wyglądało tak:

Załączniki

• 10.jpg
    10.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 2.jpg
    2.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 33
  • 1.jpg
    1.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 31
  • 7.jpg
    7.jpg