reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Słusznie Margerrita, trzeba samemu wypróbować - każde dziecko inne.
Onesmile, jak nasza Mała ważyła 5 kg to zmieniliśmy na dwójki. Ostatnio założyłam jej jakąś "zapomnianą" jedynkę i spokojnie w nią weszła (dodam, że jak pracowałam na Pampersie to chłopaki z ekipy mieścili się w szóstki - więc to, że się pupa MIEŚCI nie znaczy że Pampers jest odpowiedni). Ale dwójki są dla niej wygodniejsze :-)

reklama
ja szablonów na aukcje nie robię w żadnym programie, tylko w HTMLu.
Otwierasz w allegro: Sprzedaj, ustawiasz wszystkie parametry, cenę, kategorię itp.
i możesz wykorzystać gotowe, stworzone przez Allegro szablony, albo tam, gdzie masz opis aukcji robisz w htmlu swój szablon. np. piszesz tekst i to co chcesz pogrubić zaznaczasz z przodu jako <b> a z tyłu jako </b>
enter to <br>, jak chcesz większy odstęp to <br><br>

Tą: HTML dla zielonych - Kurs HTML stronę polecam!

Jest napisane jak pogrubić, powiększyć czcionkę, zmienić kolor napisu, zrobić ramkę, wstawić fotki itp...

Dobranocka gratuluję wygranej.

Onesmile a co Ci dolega, że antybiotyki bierzesz?
Moja maleńka budzi się w nocy max 2 razy, a za noc uważam czas między północą a 6.00.

Margerrita jak już wypróbujesz u synka pieluszki to podziel się wrażeniami :)

Dorisday miło, że pytasz. Z ręką już ok. Od miesiąca jest bez gipsu. Teraz na ile możemy to na niego uważamy, ale wiadomo, że nie można 24h/dobę go pilnować. Mam nadzieję, że już wszystko będzie ok. No i te przeziębienia niech miną. Coś mi się wydaje, że Laura też ma katar i dlatego taka marudna. Oby to nie było nic poważnego.

Dobranoca dzięki za pampersowe wyjaśnienia.
A ja Laurze zakładam pampersy 3, bo z 2 kupy uciekały bardzo, a z 3 też się zdarza.

ja szablonów na aukcje nie robię w żadnym programie, tylko w HTMLu.
Otwierasz w allegro: Sprzedaj, ustawiasz wszystkie parametry, cenę, kategorię itp.
i możesz wykorzystać gotowe, stworzone przez Allegro szablony, albo tam, gdzie masz opis aukcji robisz w htmlu swój szablon. np. piszesz tekst i to co chcesz pogrubić zaznaczasz z przodu jako <b> a z tyłu jako </b>
enter to <br>, jak chcesz większy odstęp to <br><br>

Tą: HTML dla zielonych - Kurs HTML stronę polecam!

Jest napisane jak pogrubić, powiększyć czcionkę, zmienić kolor napisu, zrobić ramkę, wstawić fotki itp...

Dzięki, ale to są podstawy, a mi chodzi o stworzenie zupełnie od zera jakiegoś ładnego szablonu. Na razie mam tak zwyczajnie, ale zdjęcia na kilkunastu aukcjach starałam się ładne, co myślicie?
SUPER MIĘCIUTKIE OGRODNICZKI MOHINI jak NEXT (1369697493) - Aukcje internetowe Allegro

a ja uspilam malego i sie farbuje na blond:p

dzis mielismy ryki caly dzien bo kupy nie ma od 3 dni.... ale dalam viburcol na uspokojenie i delicol do kazdego jedzonka i sie uspokoil po kapieli moze w nocy strzeli klocka. apropos klockow my juz 7100 wazymy:D 74 ciuszki na styk :|

reklama
a moja dochodzi do 5 kg i ciuszki 56 zaczynaja byc na styk ;-)

Trzymajcie kciuki bo jutro rano jade z Laurą na badanie przesiewowe wzroku do Centrum Zdrowia Dziecka. Wyprawa spora ale naszczescie mam autobus bezposredni z pod bloku az pod same Cenrum ale jade jakies 45 minut. Jak Laura bedzie grzeczna to sobie ksiazke poczytam.

Ostatnia edycja:
Do góry