reklama
dawidowe
Fanka BB :)
ja też tak mam i to nie od 2 dni ale jakoś tak od półtora tygodnia
szkoda ze tak nie mam jak sie odchudzam ;-) zawsze bym była najedzona
Hej! Dziewczyny mam pytanie czy pląba amalgamatowa może szkodzić w ciąży? Mam jedną założoną już chyba z 15 lat i teraz mama moja gdzieś wyczytała, że zawiera rtęć i męczy mnie żebym wymieniła. Sama nie wiem, nawet jak szkodzi to czy przy wymianie więcej toksyn się nie nałykam i jak ze znieczuleniem. Kurcze zielona jestem calkiem w tym temacie,,, za bardzo mi się nie chce jej wymieniać bo się dobrze trzyma i mi nie przeszkadza. ,,,kurczę jaka ja jestem jest dobrze przestałam plamić, a szukam następnego problemu,,,masakra, już sama ze sobą nie mogę
plomba amalgamatowa w zaden sposob malenstwu nie zaszkodzi. Ale nie zaszkodzi rowniez jej wymiana ani znieczulenie. Trzeba tylko powiedzec dentyscie, ze jest sie w ciazy, a dobierze odpowiednie.
Mam pytanko, ktore narzuca sie samo(zboczenie zawodowe), Ktora z was wsrod wszystkich badan w trosce o fasolke pomyslala rowniez o stomatologu? Dziewczyny, marsz na przeglad!, dziura w zebie to tez ognisko zapalne!
Ja juz u kolezanki na fotelu siedzialam(jak ja nie lubie byc po tej drugiej stronie!) i dwie plombki mam wymienione
pozdrawiam wszystkie i zycze milej nocki
edit: czy to, ze mamy teraz grupe, to na tym watku nie bedziemy sie udzielac?
prosbe o zaproszenie wyslalam na PW
Ostatnia edycja:
mlodam
mama Oleńki
Beata10 oczywiście chodziło mi o ten październik, nie o ciążę-żeby było jasne ;-) no jak czytałaś w mojej rodzinie paździrenik też popularny hihihi.
Ja znów przespałam od 18-23:-) i co mnie ominęło? zaproszenia
chyba o mnie zapomniano:-( więc poproszę kasia o zapro ;-)
Miłego dzionka życzę, coby dziś słonko ślicznie świeciło i ani płatek śniegu nie spadł
Ja znów przespałam od 18-23:-) i co mnie ominęło? zaproszenia
chyba o mnie zapomniano:-( więc poproszę kasia o zapro ;-)
Miłego dzionka życzę, coby dziś słonko ślicznie świeciło i ani płatek śniegu nie spadł
lola33
Zadomowiona
Witam
ja też proszę o zaproszenie
jeden dzień mnie nie było a tu tyle napisane dziewczyny litości albo jest nas tak dużo hehe
ja też proszę o zaproszenie
jeden dzień mnie nie było a tu tyle napisane dziewczyny litości albo jest nas tak dużo hehe
Kassiaa
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny jak nowy dzień się zaczoął ja wstałam ale moge dalej iść spać... Kiedy ta senność minie....
Aligator
Fanka BB :)
moriam dzięki, już jestem spokoniejsza. Niema to jak zdanie fachowca.
mlodam
mama Oleńki
ja też na 7 do 15. szczerze powiem, że mi sie ostatnio baaaaaaardzo nie chce... ciekawe czemu tak się porobiło. dawidowe ja też jakoś zejde na dół, kilka razy i mam dosyc... a co to będzie później... boję się myśleć
reklama