reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Śmiałam się że masz tyle dla noworodka - ja miałam parę sztuk. A z tych 120 litrów większosć jest na starsze dzieci. Plus czapeczki duperele....

oj, coś chyba nie masz najlepszego humoru dziś? albo może mi się zdaje... :-(
w każdym razie przesyłam buziaki. a ten komu oddasz ciuszki na pewno się ucieszy :-)

no to cos takiego zrobilam, to sie pochwale, szablonik na aukcje, jakos nie sadzilam, ze pisanie stron jest takie latwe, zrobilm zrzut ze stronki :)
i co jakies sugestie??? tam gdzie lapki beda zdjecia, tam gdzie opis oczywsicie opis, normalnie, az mi sie spodobalo bawienie jezykiem html :) czesc ubranek ja chce do domu samotnej matki zawiezc, ale czesc napewno bede sprzedawac, bo kasy nigdy przy malym za malo :) dobranocka o zesz 15 kg, skad ci sie tyle uzbieralo, szok!!!
123strona.jpg

czy ktoras z was uzywala sleep and play pampersow, bo sa w realu w super cenie i sie zastanawiam, dlaczego takie tanie???
pencil.png

dzien dry!
Wczoraj wyrwaklam sie na chwile do galerii, mama zostala z mala i nic nie kupilam:(( boszze , jakie wszystko jest drogie! czy przez te 3 miesiace, odkad nie wychodze z domu wszystko tak drastycznie podrozalo czy mi sie tylko wydaje:)
margerrita-super szablonik. Jak wy to robicie? Sa gdzies jakies instrukcje? Moze i ja sie spreze, tez mam troche rzeczy do sprzedania:) niektore zupelnie nowe
dobranocka-ja tez mam fryzjera w sobote na 13:)) i imprezke wieczorkiem:) tyle, ze ja ide jako gosc:) podobna sobota nam sie zapowiada:) a te pojemniki z TT na mleczko ja sie nazywaja fachowo, bo bym poszukala na Allegro.

margerrita - ja właśnei kupiłam Pampersy Sleep and Play na promocji ale w carrefour - wtedy była promocja na wszystkie typy. Kupiłam rozmiar 3, były wtedy do wyboru Sleep&Play i Active BABY I WZIĘŁAM te Sleep &Play bo mi koleżanka mocno je polecała. Ale sama jeszcze nie używałam ich - wykańczam jeszcze ostatnią paczkę dwójek Newbaby. Ale jak porównywałam to specjalnie różnicy nie widziałam tak wzrokowo.

Też mam full ciuszków, niektóre za małe, niektóre za duże. Trochę sobie zostawiłam a resztę mam komu oddać. 4 koleżanki są w ciąży a od M. w pracy urodziły się bliźniaczki. Już jedną wielką pakę im oddaliśmy bo wiadomo, że przy dwójce jest ciężej. Ah jaka radość była, aż mi było dobrze na sercu, że mogłam trochę pomóc. Nie każdy ma dziadków i znajomych takich jak Lenka. Ona będzie miała w czym chodzić a teraz o bliźniaczki ładnie i ciepło ubrane są :)

Hejka Margerrita super ten szablon, podaj mi w jakim -jak możesz - programie robisz te szablony, bo ja muszę wystawić mężowi aukcje, a chciałam żeby ładnie wyglądało.

Mój mały ma katar zaraził się od siostry, ale na szczęście nic innego mu nie dolega, byłam z nim u lekarza i na szczepieniu i po za katarem jest zdrów jak ryba. Waży 6 kilo, troszkę się utuczył na moim cycku.

reklama
hello

witam sie wreszcie po kilkudniowej nieobecnosci.
u nas katarek u malego ciąg dalszy :-( i nie wiem czy wogole wybierac sie w tym tygodniu na szczepienie , bo chyba znow mnie odeslą.
Co do jazdy autem w takich warunkach , to mialam wczoraj jechac na basen , ale nie chcialo mi sie odsnieżac auta (inna sprawa, ze nawet nie jestem pewna czy go znajde na parkingu :-)) i tak wybrałam sie wieczorkiem z moim starszym synkiem na spacer i wyglupialismy sie na tym sniegu tak ,ze wrócilismy cali mokrzy z rumiencami na policzkach. Takze basen nie wypalil , ale troche ruchu bylo.
Idę zjesc obiadek : duszone udko kurczaka z ziemniaczkami i buraczkami.

Do góry