dawidowe- swietna perspektywe mi przedstawilas
ze duzo biurokracji, to wiedzialam, ale ze to tyle kosztuje!!!OMG!
nice-girl- zdrowka dla synusia!
ida-dziewczyno, dbaj o siebie oi odzywiaj sie dobrze!!do oslabionego organizmu chorobsko latwo sie czepia, aura temu sprzyja, a my przeciez nie mozemy byc teraz chore!! A rezygnowac bedziesz zupelnie z piersi czy karmic mieszanie?
margerrita- ja mam ta ksiazeczke i mala bardzo ja lubi. normalnie ma ja w lozeczku i sobie oglada, a czasem robie z ksiazeczki taki luk i tez na nowo sie nia interesuje, np jak w foteliku lezy. Do tej pory pokazywalam tylko ta mniej kolorowa strone, ale ostatnio,jak lezala na brzuszku, postawilam przed nia ta bardziej kolorowa i mala az zagugala z radosci i duzo dluzej glowke w gorze trzymala, by obrazki poogladac. Takze polecam. Ja kupilam uzywana na allegro.Stan idealny. Mysle, ze to najlepsza opcja
idek- ja juz jechalam z mala pociagiem. Trafil nam sie taki mily konduktor, ze i wozek wniosl, i miejsce w przedziale konduktorskim wskazal
jedz pociagiem, duzo wygodniej niz sie mogloby to wydawac i bezpieczniej niz samochodem
dobranocka- uff..cale szczescie, ze wszystko sie dobrze skonczylo.
a ja weekend spedzilam na sprzataniu mieszkania po remoncie! masakra! Miala sprzatac ynajeta dziewczyna, ale w piatek zadzwonila. ze nie da rady
musielismy z moim zorganizowac opieke nad mala(moja mama) i zakasac rekawy! I jeszcze nie skonczylismy..A ja musze przed swietami sie wyprowadzic!
Mialam na weekend do sklepu sie wyrwac, kupic cos sobie, prezenty zrobic.. i dupa!
Zaczynam dojrzewac do decyzji, zeby po prostu Maure spakowac i z nia do Galerii uderzyc. Do dziewczyn, ktore z maluchami na zakupy jezdza: czy bierzecie ze soba wozek czy fotelik na stelazu? Jak wygodniej?
Nastepna sobota za to zapowiada sie wspanoale
) umowilam sie juz do fryzjera, mam coroczan wigile pracownicza w wypasionm domu szefa
), a rano ide z Maurunia na warsztaty masazu Shantala
Na co zreszta namawiam wszystkie Wroclawianki
dziewczyny, bedzie swietna okazja do spotkania. Szczegoly tutaj
http://www.mamczascafe.pl/