reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

jak gdzie????????? do mnie!!!!:D:D:D

pustki tu jak zawsze w niedzielę;))) małż do pracy już wybył, we wtorek ostatni raz spaliśmy w jednym łóżku, na razie separacja bo jest zaziebiony;/ jeszcze troche to sie odzwyczaję od wspólnego spania:)))
do Ciebie to jednak trochę za daleko ode mnie ;-) ale dzięki :-*
odzwyczaić to ja się w sumie już w ciąży odzwyczaiłam ;-)

idek ja to bym się chyba jednak zdecydowała na Twoim miejscu :-)

dobranocka dzięki Bogu, że nic Wam się nie stało...

kasis dostaliście nutramigen, bo chudszy? myślałam, że to tylko w alergii się stosuje.

u nas oprócz zielonej kupy lekkie krostki na brodzie wyskoczyły. ja chyba oszaleję :-(

ciekawe co z loliszką, bo nie odpisała mi do tej pory...

Ostatnia edycja:
reklama
Masakra, właśnie wróciłam z niespodziewanej wycieczki autem w śnieżycy. Mąż pomylił pociągi i pojechał gdzieś w szczere pole, trzeba było po niego pojechać, bo powrotów do rana było brak. Miałam pełno w gaciach jadąc tam. Ale dałam radę i to na oponach całorocznych Jestem z siebie dumna!

hej dziewczyny
podczytuje was regularnie, ale co chce cos napisac, to tomuś zaczyna odstawiac hece! ostatnio ma ciezki okres, usiluje go przekonywac do spania w łozeczku a nie tylko miedzy cyckami, ale idzie nam ciezko.

efa - gratulacje - kierowco rajdowy! po przygodach dobranocki balabym sie w polsce na ulice wyjechac.

Masakra, właśnie wróciłam z niespodziewanej wycieczki autem w śnieżycy. Mąż pomylił pociągi i pojechał gdzieś w szczere pole, trzeba było po niego pojechać, bo powrotów do rana było brak. Miałam pełno w gaciach jadąc tam. Ale dałam radę i to na oponach całorocznych Jestem z siebie dumna!

Oj moja droga, tu to Ci się OPR porządny, a nie gratulacje należy!
Jakie opony całoroczne? Bez zimówek z małym dzieckiem sobie pomykasz?
Dziewczyno nie ryzykuj!

Witajcie ranne ptaszki przy kawie.
My tez wczoraj się zapuściliśmy do znajomych z małym ale było bardzo głośno i trochę marudził. A co do śniegu to masakra jakaś, u nas żeby dobrze zaparkować to trzeba sobie zderzakiem samochodu odśnieżyć wjazd.
Efa podziwiam, najgorzej to jechać w nieznane jeszcze w śniegu takim.
Dobranocka biedactwa, dobrze że nie testowaliście jak się karmi w samochodzie.

Hej mamuśki-ale moja Gabi dziś pospała-od 23-6.30.Rewelacja.
My też już po chrzcinach-były w sobotę -mała była kochana -wszystkich zauroczyła;0)
Ona cały cza się śmieje-wystarczy do niej zagadać i już banan na buzi.
Na palcach mogłabym policzyć kiedy ona płakała -zazwyczaj sobie marudzi.
Kochane dziecko, ale starsza córcia też taka była.
DOBRANOCKA_ dobrze że nic wam się nie stało:0
EFA - podziwiam ale jak mus to mus:)
życzę miłego dzionka:)

reklama
A u nas znowu pada śnieg .......

Dobranocka ciesze się,że wam nic sie nie stało. Po raz kolejny się potwierdza, że % są dla mądrych ludzi
Nice-girl zdrówka dla synka

Moja gwiazda w łóżeczku próbuje usnąć i cosik słyszę ,że jej nie idzie :(

Do góry