reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

czesc dziewczynki
Melduje sie nie mam czasu niestety na siedzenie na forum bo mały cały czas wyje jak nie śpi, martwię się bo jak czytam was to nie zauważyłam żeby było dziecko podobne do mojego. Byłam u lekarza i nic nie powiedziała, stwierdziła ze to kolki ale nie mogą być one caly czas. Ręce opadają czasami:((((

reklama
To widzę, że Toś teraz dużo :). Ale ja chyba inaczej bym dała na imię.
Dobranocka, to udanego chrztu! A szkoda, że tego tortu nie posmakuję, mniam ;)
dorisday, to się dogrzejesz na solarku. Fajnie :)
malutka, współczuję nocy...
kasis, Tobie też współczuję
miniu, ja nie pomogę, bo u nas zero smoczków.

A u nas idzie 7-me dzisiaj karmienie. Ufff....

dziewczyny - ja z nietypowym pytaniem. czy któraś z Was wie, lub ma jak się dowiedzieć kto jest przełożonym naczelnika poczty?
bardzo potrzebuję tej informacji... :-(

Wrocławianki - potrzebuję namiarów na dobrego neurologa, prywatnie albo na NFZ. Któraś zna? Chodzi mi tylko o nazwisko, może cos Wam się o uszy obiło...?

Jutro trzymajcie ksciuki bo mam RTG głowy LAury a potem lece odbrac "decyzje" czy mi przyznali becikowe. Swoja droga to mnie bawi poniewaz nalezy mi sie jak psu buda i nie wiem o co chodzi z ta decyzja. Któras ja juz odbierała i co dalej?
A potem pewnie znikne do poneidziałku bo jade do rodziców. Juz wszystkie kreacje małej wyprasowane i spakowane.

Kciuki zaciśnięte!
A co do decyzji, to tylko formalność. Ja najpierw dostałam kasę, a po tygodniu(jak kasy już nie było:-)), dostałam pocztą decyzję.

Dziewczyny a jak u Was z powrotem do pracy? Ja wracam do pracy od 1-szego kwietnia, Marcinem zajmie się mąż do czerwca, a później moja mama.

Ja zostaję na wychowawczym...

a tak wogole to kiedy zostaniemy przeniesione do dzialu DZIECI URODZONE 2010?bo chyba juz wszystkie sa rozpakowane?

też się ostatno nad tym zastanawiałam:tak:

Efa współczuję z tym karmieniem:no:...

kasis głowa do góry! musi być lepiej. u nas płacze, jęki, kolki były wynikiem alergii na mleko, na szczęście dosyć szybko stwierdzonej

Kasis współczuję kochana,żal jego i Ciebie.Mala jak miała 3 tygodnie to co wieczór marudziła ,czasem wpadła w histerie (pediatra kazal espumisan i czopki i dawaliśmy espumisan 3 razy po 5 kropel i wieczorem viburcol-ale nie zawsze) i mniej wiecej trwało to 2 tygodnie i teraz mała prawie wcale nie płacze ,tylko czasem jak zmeczona,ale trwa to może minutke i wystarczy ,ze cos powiem głowke pogłaszcze i jest ok.
Sugar ja nawet nie zwróciłam uwagi ze 2010 ,ale jak zobaczyłam date to pomyślałam ,że wtedy do pracy wracasz?
Efa Babcie czasem tak mają. Jak raz byłam w lumpku to Babcie byly wielce oburzone ,ze ja różowe dla dziewczynki kupuje ...
Doris to u Was wypas imprezka.
Miniu moja tez ma odruch wymiotny jak jej normalnie podaje,ale jak zaczyna się złościć to wtedy bierze i jest ok.
Dawidowe kciuki zacisniete

Moj macierzyński w kwietniu sie konczy ,ale chyba zostaje na wychowaczym,czas pokaże.
A becikowe nawet jeszcze nie wybrałam dokumentów ..........

moje też przeszło metamorfozę, tyle, że po bebilon pepti i powiem Wam, że jak sobie przypomnę jak on płakał, a mi się wydawało, że tak musi być i że trzeba to przetrzymać, to serce mi się kraja!
i jak tak trochę poczytałam o alergii to wiem, że moje dziecko jako syn alergika nie powinno być w szpitalu nawet dokarmiane mlekiem hipp jakie dawali tylko jakimś hypoalergicznym, ale w szpitalach to oczywiście nikogo nie obchodzi... przecież ja bym kupiła to mleko, wystarczy, że by powiedzieli... ;/

reklama
Do góry