reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Silve przytulam.Jak dziewczyny pisały zobaczysz ,że dasz sobie radę :).
Efa posumowanie "R"powala.
Sugar porównanie do zęba zaje..fajne.
Ulisia gratulacje dla Marcelka :)
Dziulka siły ,jeszcze tylko się rozpakować i bedzie git :)
Margarita u mnie tez duzo mlodych mam :) i tez mam tak fajnie ,ze jest z kim pogadac jak sie wozio pcha i na herbatke tez jest gdzie wpasc:)
Doris u nas juz byli wszyscy :) i sami sie dopytywali kiedy mogą już.Natomisat się rozczarowałam sylwkiem ,no ,ale widać ,że dziecko chyba innym przeszkadza jeśli chodzi o imprezowanie.
Idus Tobie tez duzo sił i cierpliwości i żeby Michalinka smacznie w nocy spała :) .A przedwszystkim Ci zycze ,zeby odkleiła się od Twoich rąk i żeby polubiła bujaczek ,mate itp.

A moja malutka usypia własnie w łózeczku wiec ide w jej slady ,bo dzis M. poza domkiem i w nocy jak malutka wstanie nikt nie pomoże :(.
Dobrej nocki wszystkim zycze

Ostatnia edycja:
reklama
kolejne karmienie po mega kupie:D
silve - sciskam kciuki, zeby bylo ok. ale mysle, ze wbrew wszystkiemu, to, ze masz dzidzie pomoze Ci. Teraz ta slodka istotka nadaje sens zyciu i jest najwazniejsza, a facet to facet, widocznie nie byl was wart.

witam

a mój synuś ostatnimi czasy zasypia najpóźniej po 18-tej. Śpi do ok 2-giej w nocy, pielucha,mm i sen do rana. Dzisiaj też obudził się o 7-mej i teraz znów spi. Ma jakoś zakodowane,że jak jest ciemno to się spi, dlatego wdzięczna jestem za to,że dni takie krótkie. Niestety wieczorne zasypianie okupione jest płaczem i to takim,że się dusi aż i ciężko go uspokoić,płacze aż do totalnego wyczerpania. Jak wyspi się w nocy to w dzień mało śpi i pod wieczór robi jazdę.

Dziewczyny a jak u Was z powrotem do pracy? Ja wracam do pracy od 1-szego kwietnia, Marcinem zajmie się mąż do czerwca, a później moja mama.

my tez po mega kupie i czekamy na nastepna:)sivle69 trzymaj sie i badz dzielna!ja jetem tego zdania ze lepiej ze to sie teraz stalo niz pozniej bo po co ma malenstwo patrzec na klocacych sie rodzicow:(moj okruszek wlasnie wyciska kupsko:)jakie dzwieki wydaje:)a przy tym usmiech na buzi:)o poranku mamy min 2 mega kupska a pozniej spokuj:)hmm...dzis na obiadek lasagnia:)jejku dopiero 8 rano a ja juz o obiedzie:)

ja na obiad bym zjadla fasolke szparagowa i kotleciki z poledwiczek:tak:
a moj maly prezy i steka cala noc po karmieniu ok 2 w nocy:confused:
ale nigdy w nocy mu sie nie odbija bo je przez seninosze go 15 min i nic. wyglada jakby meczylo go to stekanie czy wasze tez tak maja????

stripMYmind moj maly tez tak ma z tym stekaniem a co do odbijania to my nie odbijamy zje i do lozeczka.czytalam ze czasami maluszki nie potrzebuja w nocy odbijac:)a tak wogole to kiedy zostaniemy przeniesione do dzialu DZIECI URODZONE 2010?bo chyba juz wszystkie sa rozpakowane?ojjj tak sie zaczytalam w podforach o ludzkich tragediach i znalazlam tez ze na nk sa profile pedofili!!!!to sie nie miesci w glowie!!!!!!!

a u nas noc z jedna pobudka, wow, jaka ja wyspana, gdyby nie maz rano, zaspalem, zrob mi prosze kochanie kanapki no i tyle sobie pospalam, a potem jak juz w mi sie oczka zamknely to sie dziecko obudzilo
sniegu tyle, ze znowu ze spaceru nici, chodniki zasypane :(
a co do mlodych mam, to po sasiedzku jest 6 dzieci z tego rocznika i tylko jedna dziewczynka, ale bedzie miala obstawe :)
a moj synek wlasnie odkrywa raczki :D
dziulka czekamy na zdjecia z nowego lokum,
sugar, mi wyszlo 8 przeprowadzek w ostatnich 10 latach, z czego dwie do innego miasta i jedna do innego kraju :) wiec ciesze sie, ze juz nie musze sie nigdzie wyprowadzac :D tylko czemu dopiero za 30 lat powiem, ze na swoim :shocked2::shocked2::shocked2:
a ciekawe co u loliszki, smoniq, daaa i ojej nie pamietam nicka teraz na k cos byl, czy maz wrocil i jak sobie daje rade sama

reklama
I'll be back 04.05.2010...
ale o co chodzi?:))

witam sie i ja. dzis w nocy 2 pobudki. Ja robie sie coraz leniwsza, w nocy przestalam przewijac, odbijac, biore mala do siebie, wywalam cyca i sprawa zalatwiona:p Potem spimy razem do nastepnej nocnej pobudki i dopiero wtedy z powrotem do lozeczka.:)
U nas snieg i wiatrzysko-od tygodnia nie bylysmy na spacerku:( A ja nie mam jak wyjsc po prezenty:(( moze na weekend sie uda.
Dziulka, ja tez sie niedlugo przeprowadzam. Na pewno przed swietami:) remont w koncu zakonczony!! No moze nie zupelnie;) ale da sie mieszkac;) Mam nadzieje, ze jak juz bede na miejscu, to bede miec wiekszego powera,zeby to wszystko powykanczac.
No i dziewczynki..spojrzcie na moj drugi suwaczek! Za pol roku mam weselicho! Musze sie w koncu tez zajac tematem. Dobrze, ze sala i zespol dawno zarezerwowane, bo odkad pojawil sie temat dzidzi zupelnie wstrzymalismy przygotowania:)) eraz trzeba bedzie ruszyc pelna para:) Kosciol, fotograf, suknia:)) no i masa dokumentow do przetlumaczenia..

dawidowe, wyscie slub brali w Polsce? Moze mi podpowiesz , jakie dokumenty byly potrzebne? Slub chcemy brac konkordatowy.

Do góry