reklama
ulisia
chustomama :)
I'll be back 04.05.2010...
jak to? ta data już minęła przecież... coś się stało?
makuc
Fanka BB :)
dziękuję za kciuki Chyba pomogły, bo poza awanturą podczas szczepenia nocka była oktrzymam kciuki makuc za ciebie abys dala rade i za malenstwo aby nie plakalo.
znam to my od rana nic tylko się cycamy i zabawiamy. A jak odłożę na chwilę albo do wc pójdę to ryk jak traa la la...dzisiaj już się sama siebie bałam, że coś młodej zrobię jak nie przestanie płakać... i nie podejrzewam żadnych boleści bo robiła perfidne "kaczuszki" i podkówki jak na zdj w galerii, czyli po prostu miałąm się nia zajmować rączki itd... NO ŻESZ QRWA ILE MOZNA??????????????
Po burzy zawsze wschodzi słońce. pamiętaj! poza tym podpisuje się pod tym co napisała Sugar! jesteśmy z Tobą!Właśnie wróciłam ze szczepienia... co za koszmar. Następny raz na pewno nie idę. babcia ma mocne nerwy to pójdzie...
Adaś był 3 razy kłuty, darł się strasznie. Ja się poryczałam oczywiście razem z nim...
No i zbliża się taka świąteczna miła atmosfera...
a ja zakończyłam tydzień temu chory związek z tatą Adasia...
Musiałam to wreszcie zrobić bo powoli wykańczały mnie te wieczne kłótnie o byle co...i wytykanie mi tego jaka to jestem beznadziejna...
a dzisiaj mam chyba gorszy dzien, jest mi tak strasznie smutno bo nie wiem jak sobie sama poradzę;(
oj mają... pytałam o to pediatry i usłyszałam, że tak ma być :/ja na obiad bym zjadla fasolke szparagowa i kotleciki z poledwiczek
a moj maly prezy i steka cala noc po karmieniu ok 2 w nocy
ale nigdy w nocy mu sie nie odbija bo je przez seninosze go 15 min i nic. wyglada jakby meczylo go to stekanie czy wasze tez tak maja????
Efa
Sugar, no co Ty napisałaś??? Żeś nas zaniepokoiła, teraz się tłumacz ;P. Wędrujesz w czasie?
A u nas wczoraj i dzisiaj karmienie idzie co godzinę licząc od początku karmień, więc właściwie na okrągło. Ale w nocy tylko 3 razy, więc przeżyłam
Moja babcia przysłała Olkowi śliczną kurteczkę... różową w ciemnoróżowe słodkie kwiatuszki!!! Że ja to mam synowi ubrać? Żeby mnie kiedyś za to zastrzelił ? Nie mówiąc o mężu.
Przez telefon powiedziała, że on malutki, więc to i tak wszystko jedno. I że ona wróży w ten sposób następną dziewczynkę i ma mieć na imię Tosia. No zatkało mnie. A'propos, w którym serialu teraz jakaś mała Tosia występuje? ;P
A u nas wczoraj i dzisiaj karmienie idzie co godzinę licząc od początku karmień, więc właściwie na okrągło. Ale w nocy tylko 3 razy, więc przeżyłam
Moja babcia przysłała Olkowi śliczną kurteczkę... różową w ciemnoróżowe słodkie kwiatuszki!!! Że ja to mam synowi ubrać? Żeby mnie kiedyś za to zastrzelił ? Nie mówiąc o mężu.
Przez telefon powiedziała, że on malutki, więc to i tak wszystko jedno. I że ona wróży w ten sposób następną dziewczynkę i ma mieć na imię Tosia. No zatkało mnie. A'propos, w którym serialu teraz jakaś mała Tosia występuje? ;P
stripMYmind
Ja chciałam dać dziecku na imię Tosia, gdyby się dziewczynka urodziła
dorisday2512
dzień dobry :-)
Ida - powrotu do zdrowia dla męża życzę. A jak dzisiejsza noc minęła? Mam nadzieje ,ze cała przespana :-)
Sivle - przykro mi z powodu rozstania , ale wierz mi ,ze dasz sobie rade z palcem w d***. Wiem , bo sama to przerabialam.
Dziulka - powodzenia i szybkiego uporania sie z przeprowadzką.
Dawidowe- trzymam mocno kciuki za rtg głowki Laury!!! a co do becikowego to tez\ sie smialam z tej calej decyzji. No ale zawsze jest milion rzeczy zanim łaskawie dadzą to co sie nam nalezy. Ja tą decyzje odebralam i teraz czekam juz na kasę (mam dostac do konca miesiąca - tak jest napisane).
ewelina- zdrówka życzę
sarisa - no to widzisz tez pięknie sie zachowali, zwlaszcza ,ze przeciez co roku spedzaliscie razem i to w domu a teraz nagle sie im balu zachciało. Ehhhh. A mnie wczoraj kumpela zaprosila z calą rodziną na bal przebieranców do siebie do domu . Będzie kupa ludzi ok 30 :-) więc bedzie wesoło. Dzieciaki (te starsze) też beda ale pietro wyżej, takze zapowiada sie super.
monique- ja wracam jakos poczatkiem kwietnia :-( wcale mi się nie chce. Zwlaszcza ,ze bede musiala zostawic malego tesciowej (nic do niej nie mam , ale to jednak nie moja mama).
strip- ja w nocy karmię małego na siedzaco , bo jak mu dawalam na snie to on zasypial po dwóch łykach a ja razem z nim , a za 15 minut byla pobudka i znów to samo. Teraz siadam i karmię bite 20 minut (nie daje malemu usnac w trakcie,zeby sie najadł) potem odbijam (jakos mi sie udaje) , potem smok i spimy znów jakies 3-4 godziny.
sugar- chodzilo Ci chyba o 2011? to data powrótu do pracy?
moriam-no to zaczyna sie robic gorąco z tym Twoim slubem. :-) powodzenia z załatwianiem.
A u nas sypie dzis tak ,ze swiata nie widzc. Znów nici ze spacerku :-/
Chyba wieczorkiem wyskoczę na solarek , troszkę się zagrzeję i złapię kolorku bo od przyszlego tygodnia chce ruszyc na basen to zebym nie byla taka blada.
Ida - powrotu do zdrowia dla męża życzę. A jak dzisiejsza noc minęła? Mam nadzieje ,ze cała przespana :-)
Sivle - przykro mi z powodu rozstania , ale wierz mi ,ze dasz sobie rade z palcem w d***. Wiem , bo sama to przerabialam.
Dziulka - powodzenia i szybkiego uporania sie z przeprowadzką.
Dawidowe- trzymam mocno kciuki za rtg głowki Laury!!! a co do becikowego to tez\ sie smialam z tej calej decyzji. No ale zawsze jest milion rzeczy zanim łaskawie dadzą to co sie nam nalezy. Ja tą decyzje odebralam i teraz czekam juz na kasę (mam dostac do konca miesiąca - tak jest napisane).
ewelina- zdrówka życzę
sarisa - no to widzisz tez pięknie sie zachowali, zwlaszcza ,ze przeciez co roku spedzaliscie razem i to w domu a teraz nagle sie im balu zachciało. Ehhhh. A mnie wczoraj kumpela zaprosila z calą rodziną na bal przebieranców do siebie do domu . Będzie kupa ludzi ok 30 :-) więc bedzie wesoło. Dzieciaki (te starsze) też beda ale pietro wyżej, takze zapowiada sie super.
monique- ja wracam jakos poczatkiem kwietnia :-( wcale mi się nie chce. Zwlaszcza ,ze bede musiala zostawic malego tesciowej (nic do niej nie mam , ale to jednak nie moja mama).
strip- ja w nocy karmię małego na siedzaco , bo jak mu dawalam na snie to on zasypial po dwóch łykach a ja razem z nim , a za 15 minut byla pobudka i znów to samo. Teraz siadam i karmię bite 20 minut (nie daje malemu usnac w trakcie,zeby sie najadł) potem odbijam (jakos mi sie udaje) , potem smok i spimy znów jakies 3-4 godziny.
sugar- chodzilo Ci chyba o 2011? to data powrótu do pracy?
moriam-no to zaczyna sie robic gorąco z tym Twoim slubem. :-) powodzenia z załatwianiem.
A u nas sypie dzis tak ,ze swiata nie widzc. Znów nici ze spacerku :-/
Chyba wieczorkiem wyskoczę na solarek , troszkę się zagrzeję i złapię kolorku bo od przyszlego tygodnia chce ruszyc na basen to zebym nie byla taka blada.
W "Na Wspólnej" Moi rodzice kupili Bartkowi różowe skarpetki i też nie widzą problemu
znam to my od rana nic tylko się cycamy i zabawiamy. A jak odłożę na chwilę albo do wc pójdę to ryk jak traa la la...
oj mają... pytałam o to pediatry i usłyszałam, że tak ma być :/
Mój mały też ciągle ryczy. Mam już dość. W nocy obudził się o 1 i do 6 nie spaliśmy. Masakra. Teraz też na rączkach albo na cycu bo inaczej wrzask.
Nasz pediatra też mówi że prężenie, stękanie, kolki itp to norma
Ida Sierpniowa
efa, Tosia była w ekranizacji powieści Grocholi "Nigdy w życiu" i w drugiej części też ("Ja wam pokażę" chyba) , seriale i ja ostatnio nie teges))
sugar, o co kaman z tą datą, do jasnej ciasnej!!! zagadek jej się zachciało...;D
miniu, a po kiego czorta ty się stresujesz czytaniem o pedofilach??????? o reniferach i napędach do sanek czytaj)))))
sivle, dasz radę!!! gdybym ja kiedyś nie rzuciła pewnego debila dzisiaj miałabym trójkę dzieci (jak nie więcej, bo nie na czasie z nimi jestem) i byłabym tak "kochana" że ściany szafy itp poznawałabym bardzo dokładnie acz gwałtownie nosem czołem itd...jeśli stwierdziłaś że tak będzie Tobie i maluchowi lepiej TO TAK WŁAŚNIE BĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sugar, o co kaman z tą datą, do jasnej ciasnej!!! zagadek jej się zachciało...;D
miniu, a po kiego czorta ty się stresujesz czytaniem o pedofilach??????? o reniferach i napędach do sanek czytaj)))))
sivle, dasz radę!!! gdybym ja kiedyś nie rzuciła pewnego debila dzisiaj miałabym trójkę dzieci (jak nie więcej, bo nie na czasie z nimi jestem) i byłabym tak "kochana" że ściany szafy itp poznawałabym bardzo dokładnie acz gwałtownie nosem czołem itd...jeśli stwierdziłaś że tak będzie Tobie i maluchowi lepiej TO TAK WŁAŚNIE BĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efa super imieno i prezent udanyja tez dostalam spioszki rozowe dla mlodego i to jeszcze z napisem girlwyjasnienie od babci bo byly takie slodziutkie
Sugar ale dalas zagwozdke z ta datawracaj i wyjasniaj))
Ida masz racje teraz czas reniferow i mikolajowale to mnie troszke ruszylo bo ci dranie wykorzystuja fotki nieswiadomych dzieciwrrr...wystrzelac co do jednego!
Makuc gratuluje udanej wizyty
sivle ja zostalam z 5 letnim synkiem sama i dalam rade a powiem ci nie bylo lekko;(i najgorsze jest to ze maly pamieta wszystko zle do dnia dzisiejszego a ma juz 15 lat wiec moze to i lepiej ze kruszynka jest taka malutka.takze trzymaj sie dasz rade!!
Moriam widze przygotowania pelna paradunole czesto lacza slub z chrztem i powiem ci ze naprawde to cudnie wyglada
a powoli zabieram sie za moja lasagniekruszyna spi i sie usmiecha to co ja lubie najbardzieja wlasnie dziewczyny jak nauczylsie maluszki brac smoka?bo moj od poczatku ma jakies obrzydzeniedostaje odruch wymiotny
Sugar ale dalas zagwozdke z ta datawracaj i wyjasniaj))
Ida masz racje teraz czas reniferow i mikolajowale to mnie troszke ruszylo bo ci dranie wykorzystuja fotki nieswiadomych dzieciwrrr...wystrzelac co do jednego!
Makuc gratuluje udanej wizyty
sivle ja zostalam z 5 letnim synkiem sama i dalam rade a powiem ci nie bylo lekko;(i najgorsze jest to ze maly pamieta wszystko zle do dnia dzisiejszego a ma juz 15 lat wiec moze to i lepiej ze kruszynka jest taka malutka.takze trzymaj sie dasz rade!!
Moriam widze przygotowania pelna paradunole czesto lacza slub z chrztem i powiem ci ze naprawde to cudnie wyglada
a powoli zabieram sie za moja lasagniekruszyna spi i sie usmiecha to co ja lubie najbardzieja wlasnie dziewczyny jak nauczylsie maluszki brac smoka?bo moj od poczatku ma jakies obrzydzeniedostaje odruch wymiotny
reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
witam sie i ja!pochwale sir tylko ze Maura wazy juz prawie 5kg!
szczepienie zniosla dzielnie, po tez bylo wszystko ok, obylo sie bez bolu i goraczki.
Prosba do dziewczyn z Wroclawia: Macie dobra prediatre do polecenia? Musze zmienic przychodnie.
Polecam przychodnię na Kosmonautów, pani doktor EWA SOŁECKA. Leczyła mnie i moje rodzeństwo jak byliśmy dziećmi, teraz leczy dzieci mojej siostry. Ale nie jest zgzybiałą staruszką tylko super babeczką przed 60, na czasie z nowinkami medycznymi i nie tylko. Gdybym miała bliżej to tylko do niej bym jeździła!
a dzisiaj mam chyba gorszy dzien, jest mi tak strasznie smutno bo nie wiem jak sobie sama poradzę;(
Dasz radę, jak tu już dziewczyny pisały - wszystko przed Tobą dopiero!
A'propos, w którym serialu teraz jakaś mała Tosia występuje? ;P
Moja siostra dała pierwszej córce na imię Antonina, ale to po naszej babci :-) Mi się podoba imię Antosia.
Wczorajsze szczepienia (pomimo znieczulenia kremem Emla!!!) Justynka opłaciła srogimi łzami. Nawet pani doktor razem z panią położną stwierdziły, że dziecko mam wyjątkowo wrażliwe, że rzadko które tak źle znosi szczepienia. Ja nie płakałam ale było blisko... I ciekawa jestem co byłoby bez znieczulenia??? Dzisiaj przygotowania do chrztu (jutro) i wielkie pranie+prasowanie. I torta piekę :-)