reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

melduje sie wieczornie i mam dosc szykowania przeprowadzki! dzis zastrajkowalam i pojechalam z tata do centrum handlowego i kupilam leane pizamki 3, na 64 i 72 cm i co??????? po kapieli zalozylam jedna ta na 64 i co??????idealna!!!! te rozmiary niech licho wezmie albo moje dziecko po cichu uroslo jak w domu mnie nie bylo!:ppppp

poza tym wcoraj po wielkich karysach mloda zasnela przed 22h i dospala do 3.40:)))) super! potem wstala o 7.10 i padla na cycku o 7.20 i dospalam do 9.30!!:) rzadko sia tak zdarza ale jednak:)))
a co do smiechu i usmiechow, to moja na haslo: choc pokaze dzidziusia -do lustra w szafie- zazwyczaj wybucha smiechem a dzisiaj dzidziusiowi przywalila z piasteczki i sie zdziwila ze to twarde i zimne:))) oprocz tego juz tak 2 tygonie jak sie do niej gada i usmiecha to ona doslownie wybucha smiechem az czkawki nieraz dostaje:))) a jak ktos sie odwroci, np dzis tata siedzac przy niej spojrzal na tv a ta od razu domagala se jego uwagi, wrzasnela hajjjjjjj!!!!!!!!! i zlapala go za koszulke za rekaw:)))))))zadziorna bestia:))))))))))

zapomnialam dodac ze dzis mloda do poludnia po tak udanej nocy bawila sie i nagle kima doslownie w locie, 15min snu i slysze HAHJJJJJJJJJJJJ wiec ide zobaczyc po co wola, a ta usmiech od ucha do ucha ze mnie rozwalilo i sie smieje zeby ja wziac:))) i jest cos co mnie przeraza doslownie, jak lezy to chce sie podnosic -tzn plecy i glowe sztywno jak do siadania!!!!albo lapie mnie za palce wskazujace i sie podciaga z usmiechem:))

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzis byłam u lekarza i muismy przejść na dietę bo w ciągu 6tygodni przybrał 2 kil i lekarz stwierdziła ze za dużo wazy i przechodzimy na mleko chudsze dla alergikow, wczoraj byl nie dowytrzymania ,jazda od 17 do 22 i niczym nie dało sie go uspokoić, zobaczymy czy to pomorze, moze brzuszek odpocznie. Przy urodzeniu wazył 3200 a teraz 4900.

moja córa się wycwaniła: jak ją już ululam (na rękach albo w bujaczku, niestety, inaczej nie idzie) i odkładam do łóżeczka to po chwili słyszę "aghu!!!" i słodka minka!!! aż serce boli dalej ją "zmuszać" do spania;)))))

jak ją przekonać do zasypiania "po ludzku"?????????????????????????????????????????????????????????????

IDA moja dwa razy dzisiaj dala takiego czadu, zasnela na butli, zanioslam do wyreczka i za 10-15 min HAJJJJJJJJJ!!!!!!!! i usmiech jak ksiezyc w pelni i wez tu nakaz spac:)) wzielam lobuziare na rece poprzytulalam porozmawialam z nia do lusterka ubaw po pachy za kazdym razem:)))

moja córa się wycwaniła: jak ją już ululam (na rękach albo w bujaczku, niestety, inaczej nie idzie) i odkładam do łóżeczka to po chwili słyszę "aghu!!!" i słodka minka!!! aż serce boli dalej ją "zmuszać" do spania;)))))

jak ją przekonać do zasypiania "po ludzku"?????????????????????????????????????????????????????????????

Daj jej wódki :-) Niektórzy zasypiają po niej na siedząco nawet :-D

reklama
:-D:-D:-Da ta wódka to przetrawiona przez mleczarnię ma być czy po ludzkiemu z butli setę jej walnąć?:-D:-D:-D dobrze ze dzisiaj juz zasnęła, bo jutro położna ma być, a dzieć pokazałby się jej na kacu:-D:-D:-D

Do góry