reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

lady, witamy i dużo zdrówka życzymy!!!!!!!!!!!!!!!
onesmile, dobre z tym stacjonarnym;) my mamy dwa laptopy i peceta, więc ... hmmmmmmmmm;)

a ja zaraz się pewnie męża doczekam bo urywa sie z pracy wcześniej, wizytę u ortopedy dzisiaj mamy więc TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!

trzymam.

My dziś do księdza na rozmowę w spr. chrztu a jutro szczepienia.

reklama
Ida Sierpniowa kciuki zacisniete!tylko daj znac kiedy mozna puscic bo obiad musze robic;)))wiecie co moze tak utworzymy klub zwiazkow laptopowych?:)ja tez taki mam:)dodam wam jeszcze ze moj 15 letni synek tez laptopowy chlopiec wiec jak wszyscy siada do swoich to net wolniej dziala:)teraz tylko patrzec kiedy Casper bedzie klikal:)dziewczyny glowy do gory;)wszystko sie pouklada:)a jak nie to trudno takie zycie.wlasnie na watku z fotkami pytalam co sadzicie aby zrobic jakis album z naszymi pociechami?ja akurat robie prezent dla dziadkow taka ksiazke z fotkami wnukow i super to wyglada:)i tak pomyslalam ze moze cos takiego zrobilybysmy fajna pamiatka no i mysle ze bedziemy pionierkami w tym:)

wy nawet nie wiecie jak ja bym chciała miec z mezem jakiekolwiek emocje. ja nawet tesknie za kłutia. wazne zeby juz był. Czasem to juz jestem zrezygnowana ze on nigdy nie przyjedzie a ja tam nie bede chciała jechac i zostane sama

Witam, tak źle i tak nie dobrze. Jak czasem mój facet jest w domu to bym się go z chęcią pozbyła, bo też mi działa na nerwy, ale jakby go nie było parę dni to bym sfiksowała sama. Te kłótnie to chyba hormony, ja jak córę urodziłam też się z mężem kłóciłam i teraz też mnie wszystko drażni. Człowiek nie wyspany i na nic czasu nie ma. Ale to po jakimś czasie mija.
A z chrztem to ja mam problem, bo nie mam chrzestnych. Koleżanki w konkubinacie żyją i nie mam chrzestnej.

Ida - trzymamy!
monimoni - powodzenia.

Efa, no to nie za fajnie... Oby bylo lepiej!

dawidowe - na pewno maz przyjedzie. Nie martw sie na zapas i odganiaj czarne chmury!

Napisalam smsa do kahaaa z zapytaniem, czy zyje :-) i oto jej odp.:

'Zyje, zyje, dzieki za troske.Jakos siedzenie w pracy bardziej sprzyjalo forumowej aktywnosci, a w domu to sobie zawsze jakas robote znajde.Postaram sie jutro cos skrobnac.Mam nadzieje,ze u was wszystko ok. Pozdrawiam.'

Odpisalam, ze czekamy na newsy.

A moj Pawel dzis spac nie chce. Drzemie po 40 minut i potem 2 godziny aktywnosci. Zrobilam mu kilka boskich zdjec, to potem wrzuce na odpowiedni watek.

hihi chyba jutro bedzie w rozmowach w toku jak wyjsc z niewoli egipskiego meza. Ten program napewno mi pomoze. znowu sie zaczna głupie pytania czy sie nie boje ze zacznie mnie bic itp. Normalnie mam cisnienie i mam ochote przyłozyc. Jednej odpowiedziała pytaniem na pytanie a ty sie nie boisz ze ciebie maz zacznie bic a potem zanim potworzyła usta szybko jej odpowiedziałam "no tak ty nie masz sie co bac bo masz meza Polaka a Polacy nigdy nie bija swoich zon". No i kolezanka sie pogniewała.

reklama
Do góry