stripMYmind
Fanka BB :)
a moje slonko nosi 74 ciuszki
i osiagnelismy wlasnie 6900 ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam takie skarpetki tylko że z żabkami - zakładam już od dłuższego czasu Małej na rączki (jeszcze nie trzyma sama żadnych zabawek) i świetnie się nimi bawi! Ogląda, zjada, grzechocze. Super są!Miniu - ja mam takie skarpetki, które mają Pandę na końcu, dzwoneczek i taką małą pomarańczową oczojebną tasiemkę. Kupiłam w Rossmanie,ale na razie jeszcze nie stosowałam w celach edukacyjnych. Chyba jeszcze i tak za wcześnie na poznawanie nóżek. Na razie te skarpetki zakładam małemu jak idziemy na dwór bo cieplutkie są.
Dobry pomysł.Sugar - temat laptopów nie jest mi obcyDziecko śpi już wieczorem,a my spędzamy czas razem (a raczej w jednym pokoju) - on przyswoim laptopie a ja przy swoim. Masakra jakaś. Ten temat też z nim poruszyłam i teraz zamiast każdy osobno to zaczęliśmy przy jednym oglądać jakiś film czy coś, zeby jednak razem ten czas spędzać.
taki sam gust mamyHej! Właśnie wróciliśmy z Frankiem ze spaceru(synuś dosypia w wózku). Pogoda jest super! Mimo,że nie ma słońca i jest -1. Na szczęście nie ma wiatru.![]()
Pod wpływem pewnej gry;-), zabieram się za robienie spaghetti:-). Mój mąż co prawda kręcił nosem,ale dla niego mam gulasz,więc sobie może zjeść coś innego.
Wczoraj jeszcze byłam z Jakubem w McDonaldzie i pokusiłam się na tortillę i frytki. Jak na razie Frankowi nic nie jest;-).
dobranocka o tych pierdołach odnośnie forum,to jakbym słyszała mojego męża![]()
sugar, strip, podpisuję się (niestety) pod waszymi postami łącznie z wątkiem o laptopachBTW: Ogólnie rzecz biorąc, tak na codzień, to ja uważam, że mam najlepszego męża pod słońcem, a inne mają przerąbane ;-)
Gorzej jak mnie dół ogarnie, to mi się światopogląd o 180 stopni obraca...
u nas też "laptopowe" małżeństwo ;-)
a dajcie link jakiś do tych edukacyjnych zabawek na rączki i nóżki, proszę ładnie :-) może pod choinkę małemu kupię :-)