dawidowe
Fanka BB :)
hej dziewczynki
Wiecie co znalazłam fajny sposób na poprawę nastrojuIda zrób takwłączyłam muzykę ulubioną,a że mały nie spał to wózeczek poszedł w ruch i zaczęłam mu śpiewać wraz z muzyka i tańczyć pierw na raczkach a później w wózku i tym sposobem tez spalam kaloriea maly zasną
hehe ja zrobiłam dzis podobnie tylko właczyłam swoje wesele i tak mnie wzieło do tanca wiec poderwałam małą do podskoków i mała po włozeniu do lezaczka przy dzwiekach weselnej muzy odleciała.
Jak sie obudziła to poszłysmy do sklep obrabowac Rossmana w melczko (4 duze opakowania bebilonu) wiec do siawat mam z głowy nie bede musiała w małą latac po sklepach kiedy bedzie pełno ludzi.
Dzis kupiłam prezent dla Laury na świeta. Poniewaz moje dziecie juz wszytko ma co moze miec dziecko do pół roku i wiem ze dostanie tony roznych zabawek od moich rodziców wiec mała od mamusi i tatusia dostanie ksiazke w 3d pt. "Starożytny Egipt" hihihi Pozniej takiej nie dostanie a jak bedzie w wieku na czytanie bajek i ogladanie ksiazeczek mamusia jej zapoda historie swojego drugiego kraju. ;-)